2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Becsüsnap a fraknói várban – a Fraknói vár osztrák világcsoda lehet

2 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/3772"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Luftaufnahme1.thumbnail.jpg" border="0" alt="Fraknó vára" title="Fraknó vára" width="100" height="80" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Fraknó vára</strong></span></span>Augusztus 4-én 10 és 16 óra között ismét becsüsnapot tartanak a fraknói várban, ahol lehetöség van régi értékeket - amelyek talán eddig a pincében vagy padláson hevertek-szakértöknek megmutatni. </p><p> 

 

fraknó váraFraknó váraAugusztus 4-én 10 és 16 óra között ismét becsüsnapot tartanak a fraknói várban, ahol lehetöség van régi értékeket – amelyek talán eddig a pincében vagy padláson hevertek-szakértöknek megmutatni.

 

 

fraknó váraFraknó váraAugusztus 4-én 10 és 16 óra között ismét becsüsnapot tartanak a fraknói várban, ahol lehetöség van régi értékeket – amelyek talán eddig a pincében vagy padláson hevertek-szakértöknek megmutatni.

 

Értékes dolgokat tudhanak meg az érdeklõdõk kedvenc tárgyaik származásáról, koráról és értékéröl. Ezúttal a világ legrégebbi aukciósházának, a Sotheby-kutatójának Herbert von Mierlo vendégeként szívesen látják mindazokat, akik mûkincseikkel kapcsolatban szeretnének információt kapni.

A kurier folyóirat a napokban teszi nyilvánossá ? Ausztria 7 világcsodáját". Választani lehet valamennyi jelentös osztrák kultúrtörténeti létesítmény közül.  Ezzel kapcsolatban csupán annyit szeretnének elérni, hogy a napokban kicsit jobban a köztudatba kerüljön Fraknó vára a gyüjteményeivel, tekintve hogy az említett listán Fraknó vára is szerepelhet. Kérjük, akit érdekel és szeretné, hogy Burgenland jelképe a legjelentösebb osztrák unikumok között szerepelhessen..Ha ezzel olvasóink is egyetértenek, látogassák meg a www.kurier.at/interaktiv nevü honlapot és kérjük regisztráltassák magukat( egy kicsit hosszadalmas lesz). Ezután naponta egyszer egy tízpontos értékelõiven szavazhatnak a várra, amely jelenleg a 46. helyen áll.

http://www.esterhazy.at/de/burg-forchtenstein/index.htm

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.