2024.május.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Papp jelentés immár nevekkkel

1 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/3774"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Papp_jelentes.thumbnail.preview" border="0" alt="A Papp jelentés címlap" title="A Papp jelentés címlap" width="71" height="100" /></a><span style="width: 69px" class="caption"><strong>A Papp jelentés címlap</strong></span></span>  <p>Korábban beszámoltunk a 2006 október 23-i eseményekkel kapcsolatos rendõri vizsgálatról és lehoztuk a Papp jelentés cenzúrázott változatát.- Az Origo korábban is kérte, hogy a rendõrség adja ki azoknak a neveit, akik intézkedtek.

a papp jelentés címlapA Papp jelentés címlap 

Korábban beszámoltunk a 2006 október 23-i eseményekkel kapcsolatos rendõri vizsgálatról és lehoztuk a Papp jelentés cenzúrázott változatát.- Az Origo korábban is kérte, hogy a rendõrség adja ki azoknak a neveit, akik intézkedtek.

a papp jelentés címlapA Papp jelentés címlap 

Korábban beszámoltunk a 2006 október 23-i eseményekkel kapcsolatos rendõri vizsgálatról és lehoztuk a Papp jelentés cenzúrázott változatát.- Az Origo korábban is kérte, hogy a rendõrség adja ki azoknak a neveit, akik intézkedtek. Ezt korábban a rendõrség megtagadta.

Az Origo kérésére az adatvédelmi onbucman jelezte, hogy ez bizony közérdekû adat. Így a rendõrség kénytelen volt kiadni a Papp jelentés névcenzúra nélküli változatát. A jelentés szövege az alábbiakban letölthetõ a cikk végérõl.

A cenzúrázott változat:

http://www.euroastra.info/node/3342

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.