2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Cenzúrázva nyilvános: Az Országgyûlés Nemzetbiztonsági bizottságának az Együtt Egymásért Alapitvánnyal kapcsolatos jegyzõkönyve

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/114"><img class="image thumbnail" src="/files/images/16073.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="Magyar Köztársaság cimere" title="Magyar Köztársaság cimere" width="58" height="100" /></a></span>A Parlament nyilvánosságra hozta a 2007. június 12-én, kedden, 10 órakor Országgyûlés Nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülésén elhangzott dolgok egy részét. A nyilvánosságra hozott és erõsen cenzúrázott szöveget a cikk végérõl letölthetik. <p>

 A Parlament nyilvánosságra hozta a 2007. június 12-én, kedden, 10 órakor Országgyûlés Nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülésén elhangzott dolgok egy részét. A nyilvánosságra hozott és erõsen cenzúrázott szöveget a cikk végérõl letölthetik.

 A Parlament nyilvánosságra hozta a 2007. június 12-én, kedden, 10 órakor Országgyûlés Nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülésén elhangzott dolgok egy részét. A nyilvánosságra hozott és erõsen cenzúrázott szöveget a cikk végérõl letölthetik.

Már megint, úgy mint a Papp jelentés esetében. Kapunk valamit és mégis nem sokra megyünk vele. Talán ez is a cél. Mindenesetre a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának Együtt Egymásért alapitvánnyal kapcsolatos zárt ülésének anyaga cenzúrázva most már nyilvános. Így az embereket továbbra is ugyanaz a kétség mardossa, ami korábban: Nem egy rosszul konspirált fedõvállalkozás bukott le?

Mindenestre nagy a titkolódzás. Ugyanakkor az is természetes, hogy a piszkos és titkos szolgálatok a világon mindenütt mûködtetnek úgynevezett fekete kasszát, Azaz olyan pénzforrást, (sokszor illegális tevékenységbõl) amire nincsen rálátásuk az õket ellenörzõ szervezeteknek, sõt sokszor maguknak a szolgálatok vezetõinek sem.

Itthon is a tapasztalt reakciók, mármint amit az újságokban olvashatunk még akár egy ilyen változatot is megengednek.

Lásd a NOL cikkét:

http://www.nol.hu/cikk/457540/

A jegyzõkönyv Parlamenti elérhetõsége a nyilvánosságra hozatal után:

http://www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/NBB/0706121.htm

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.