2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az égig emelkedik Budapest jó híre – Világgá viszi Budapest jó hírét a Malév és a oneworld légitársasági szövetség

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/7982"><img class="image thumbnail" src="/files/images/malev.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.malev.hu" title="www.malev.hu" width="100" height="27" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.malev.hu/">www.malev.hu</a> </strong></span></span>  <p>A budapesti téli turisztikai szezont fellendíteni hivatott Budapest Winter Invasion kampány híre a magyar nemzeti légitársaság oneworld szövetségi tagságának köszönhetően havonta átlagosan több mint 20 millió légiutashoz jut el világszerte. </p><p>

www.malev.huwww.malev.hu  

A budapesti téli turisztikai szezont fellendíteni hivatott Budapest Winter Invasion kampány híre a magyar nemzeti légitársaság oneworld szövetségi tagságának köszönhetően havonta átlagosan több mint 20 millió légiutashoz jut el világszerte.

www.malev.huwww.malev.hu  

A budapesti téli turisztikai szezont fellendíteni hivatott Budapest Winter Invasion kampány híre a magyar nemzeti légitársaság oneworld szövetségi tagságának köszönhetően havonta átlagosan több mint 20 millió légiutashoz jut el világszerte.

A Malév szövetségi tagsága révén a világ több mint 140 országának 650 célállomására közlekedő napi 7800 oneworld-járat havonta átlagosan több mint 20 millió utashoz juttatja el Budapest meghívását mintegy 2100 repülőgép fedélzetén, öt hónapon keresztül.

A Malév és a szövetség partner légitársaságai – köztük a világ legnagyobb légitársasága, az American Airlines – fedélzeti magazinjaikban és videó programjaikban, valamint online csatornáikon (honlapok, törzsutasoknak és kereskedelmi partnereknek szóló hírlevelek) hívják fel az utazni vágyók figyelmét a télen is számos vonzó programot kínáló magyar fővárosra. A Malév és a oneworld szövetség ezzel a Budapest Winter Invasion kampánynak Ausztráliától  Európáig, Japántól Észak- és Dél-Amerikáig egyedülálló pubicitást biztosít.

A oneworld-légitársaságai magas szolgáltatásaikról ismertek az iparágban, ennek köszönhetően a fedélzeten Budapestet bemutató cikkek, hirdetések és filmek nívós környezetben érik el az igényes, fizetőképes és utazni szerető közönséget.

A Malév azon túl, hogy fedélzeti magazinjában, weboldalán, törzsutasainak és partnereinek szóló hírleveleiben utasai figyelmébe ajánlja a magyar fővárost, egyik B737-es repülőgépének oldalán is hirdeti Budapest téli „inváziós" kampányát. A széleskörű tájékoztatásnak köszönhetően a Budapest Winter Invasion honlapjának látogatottsága 44%-al nőtt október hónapban a tavalyi évhez képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.