2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sikerrel zárja első évét a K&H Pályázati igazgatósága.

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/18524"><img class="image thumbnail" src="/files/images/khbank-logo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.kh.hu" title="www.kh.hu" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.kh.hu/">www.kh.hu</a> </strong></span></span>Sikeres évet zár a K&H január elején létrehozott önálló Pályázati igazgatósága. 2008-ban mintegy 1,2 milliárd forintnyi nem visszatérítendő európai uniós támogatást nyertek el az ügyfelek a 89 százalékos sikeraránnyal dolgozó pályázati igazgatóság munkájának köszönhetően. <br />

www.kh.huwww.kh.hu Sikeres évet zár a K&H január elején létrehozott önálló Pályázati igazgatósága. 2008-ban mintegy 1,2 milliárd forintnyi nem visszatérítendő európai uniós támogatást nyertek el az ügyfelek a 89 százalékos sikeraránnyal dolgozó pályázati igazgatóság munkájának köszönhetően.

www.kh.huwww.kh.hu Sikeres évet zár a K&H január elején létrehozott önálló Pályázati igazgatósága. 2008-ban mintegy 1,2 milliárd forintnyi nem visszatérítendő európai uniós támogatást nyertek el az ügyfelek a 89 százalékos sikeraránnyal dolgozó pályázati igazgatóság munkájának köszönhetően.

2008. január elején kezdte meg munkáját a K&H önálló Pályázati igazgatósága. Az első évben 80 pályázatot nyújtottak be az igazgatóság szolgáltatásait igénybe vevő ügyfelek, amiből ez idáig 45 pályázat esetében született eredmény. A Pályázati igazgatóság kiemelkedő sikeraránnyal dolgozik, hiszen az elbírált pályázatok 89 százaléka, azaz 40 pályázat nyert el valamilyen összeget. A nyertes pályázatok révén mintegy 1,2 milliárd forintnyi vissza nem térítendő európai uniós támogatásra tettek szert a kis- és középvállalkozások.

A K&H Pályázati igazgatósága nem csupán a pályázatok elkészítésében segíti az ügyfeleit, hanem teljes körű pályázati tanácsadással is.

A sikeres pályázatok magas arányának egyik legfőbb oka a díjmentes pályázati előminősítés, ami biztosítja azt, hogy senki ne pályázzon meg olyan forrást, amire valamilyen okból kifolyólag eleve nem lehet jogosult, vagy az általa elérhető összpontszám alapján minimális esélye van a pályázat pozitív elbírálására.

Az elkészített pályázati anyagok kifogástalanságát a pályázati minőségbiztosítási rendszer szavatolja, a pályázati procedúrát pedig teljes körű pályázati projektmenedzsment kíséri végig, hogy a nyertes pályázó időben és maradéktalanul le tudja hívni az elnyert támogatási összeget.

Bognár Mihály, a K&H Pályázati igazgatóságának vezetője a következő évre nézve azt várja, hogy a gazdaságélénkítés jegyében jelentős könnyítések jellemzik majd a pályázati rendszereket. „Azt már most tudjuk, hogy 2007-2008-as időszakhoz képest 2009-ben és 2010-ben megduplázódik a gazdaságfejlesztésre szánt támogatások mértéke. A kedvezőtlen gazdasági környezetben a kkv-k számára több támogatott hitellehetőség is megnyílik, és ezzel párhuzamosan a vissza nem térítendő támogatások feltételei és elérhetősége tovább javul, a pályázati piac élénkülését előidézve. Arra számítunk, hogy azok a kkv-k, akik nem halasztják el beruházásaikat a következő évben, nagyobb mértékben szeretnének majd igénybe venni nem visszatérítendő támogatásokat. Ennek következtében reméljük, hogy a Pályázati igazgatóság szolgáltatásai iránt is nagyobb lesz a kereslet, mi pedig terveink szerint jövőre még több sikeres pályázatot viszünk majd végig. Az bizonyos, hogy munkatársaink a tőlünk megszokott szakértő tanácsokkal segítenek majd a pályázni kívánó kkv-knak az okos döntések meghozatalában " – fejtette ki Bognár Mihály.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.