2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Rádió 1-et megvásárolta az Advertum

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/21790"><img class="image thumbnail" src="/files/images/adv.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.advertum.hu" title="www.advertum.hu" width="100" height="27" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.advertum.hu/">www.advertum.hu</a> </strong></span></span>  <p>A 2009-es év első munkanapján megkezdte az országos elérésű médiarendszer kiépítését az Advertum Kft. Az 1031/2008 (V.20.) sz. Kormányhatározat előírásai szerint a cég rádiós jogosultságokat vásárolt. </p><p> 

www.advertum.huwww.advertum.hu  

A 2009-es év első munkanapján megkezdte az országos elérésű médiarendszer kiépítését az Advertum Kft. Az 1031/2008 (V.20.) sz. Kormányhatározat előírásai szerint a cég rádiós jogosultságokat vásárolt.

 

www.advertum.huwww.advertum.hu  

A 2009-es év első munkanapján megkezdte az országos elérésű médiarendszer kiépítését az Advertum Kft. Az 1031/2008 (V.20.) sz. Kormányhatározat előírásai szerint a cég rádiós jogosultságokat vásárolt.

 

Mint azt Klausmann Viktor sajtószóvivő elmondta, a médiarendszer éves nettó árbevételének legalább 20%-át labdarúgás-utánpótlásnevelési célokra kell fordítani így különösen fontos, hogy az évből egy nap se vesszen kárba, hiszen az üzleti tervükben foglaltak sikeres végrehajtásához mind a 365 napra szükségük van. „A Magyar Labdarúgó Szövetséggel és az Magyar Hivatásos Labdarúgó Ligával aláírt szerződésünk értelmében 2009-től legalább évi 200 millió forintot utalunk a Kormányhatározat szerinti utánpótlás-nevelési célokra.

A január 5-ei beruházás eredményeképpen az Advertum Kft. 100%-os tulajdonába került az egri 106,9 MHz-es frekvencia, valamint a tatabányai 102,5 Mhz-en fogható Rádió 1 Tatabánya, mely a második leghallgatottabb rádió a megyeszékhelyen, közel 17%-os eléréssel. Szintén Advertum-tulajdon lett a szombathelyi talált frekvencia.

Január 15-éig további rádiók megvásárlása is sor kerül, a Kormányhatározat által előírt kötelezettségeink valamint a magyar labdarúgással megkötött megállapodásaink maradéktalan teljesítése érdekében" – tette hozzá Klausmann.

A magát Magyarország legnagyobb, nem budapesti központú médiacégeként meghatározó vállalkozás Nyíregyháza, Miskolc és Debrecen után Eger, Tatabánya és Szombathely megyeszékhelyeken is megjelenik médiatermékeivel várhatóan még az első negyedévben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.