2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szupertakarékos az AEG-Electrolux új szárítógépe

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/21788"><img class="image thumbnail" src="/files/images/AEG_szaritogep1.thumbnail.jpg" border="0" width="72" height="100" /></a></span>  <p>40 százalékkal fogyaszt kevesebb energiát az AEG-Electrolux hőszivattyús szárítógépe, mint a hagyományos kondenzációs modellek. Az energiabarát működést eredményező technológia a hőérzékeny anyagok, mint a selyem vagy a gyapjú szárítását is lehetővé teszi.</p><p>

aeg szaritogep1.thumbnail 

40 százalékkal fogyaszt kevesebb energiát az AEG-Electrolux hőszivattyús szárítógépe, mint a hagyományos kondenzációs modellek. Az energiabarát működést eredményező technológia a hőérzékeny anyagok, mint a selyem vagy a gyapjú szárítását is lehetővé teszi.

aeg szaritogep1.thumbnail 

40 százalékkal fogyaszt kevesebb energiát az AEG-Electrolux hőszivattyús szárítógépe, mint a hagyományos kondenzációs modellek. Az energiabarát működést eredményező technológia a hőérzékeny anyagok, mint a selyem vagy a gyapjú szárítását is lehetővé teszi.

Az AEG-Electrolux új, hőszivattyús szárítógépe valós energiafogyasztása alapján A++ besorolást érdemelne, ha lenne ilyen érték az energiacímkén. Mivel jelenleg „A"jelöléssel illetik a kiváló energiahatékonyságú készülékeket, így a hőszivattyús gép is ezzel a jelzéssel került forgalomba.

„Az „A" energiaosztály kiemelkedően jó minősítés a szárítógépeknél. A gépek többsége „C", jobb esetben „B" energiaosztályú, ezért is gondol a fogyasztók nagy része energiafalóként a szárítógépekre. Az AEG-Electrolux hőszivattyús készüléke új megvilágításba helyezheti ezt a termékcsoportot.

Az új technológia másik nagyon fontos hozadéka, a kényes ruhák gépi szárításának lehetősége. Az új készülékben a selyem és gyapjú anyagok is biztonsággal száríthatók." – mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

A kimagaslóan jó energiahatékonyságot a szárítógépbe épített hőmérsékletkezelő technológia teszi lehetővé. A készülék zárt rendszerében a szárítás során felhasznált hőenergia nem veszik el a környezetben, hanem újra felhasználásra kerül a szárítási folyamat során. A hagyományos kondenzációs szárítógépben az eddig használt 75-80 foknál 20-25 fokkal alacsonyabb, csupán 50-55 fokos (néhány programnál 45 fokos) hőmérsékleten szárít a készülék anélkül, hogy a szárítási idő növekedne.

Az alacsony szárítási hőmérséklet teszi lehetővé a hőre érzékeny textilek, mint a gyapjú, vagy a selyem gépi szárítását, hiszen a szárítás folyamata mindig nagyon kímélő.

A csúcskategóriás készülék a ruhák kezelési igényeihez igazodva olyan választási lehetőségeket kínál, mint a szabadidő-, ágynemű-, a sport-, a mikroszál- vagy a felfrissítő programok, illetve a gyűrődésmentesítő funkció.

A nagy kapacitású készülék belső megvilágítású, ezüstszínű dobjában 7 kg ruhát száríthatunk egyszerre. A különféle szárítási módokról, a program aktuális állásáról, és a hátralévő szárítási időről a kék fénnyel megvilágított LCD-kijelzőn keresztül tájékozódhatunk. A készülék kezelése és programozása a márkától megszokott módon rendkívül sokrétű, részletes, ugyanakkor átlátható és egyszerű.

Az AEG-Electrolux hőszivattyús szárítógépe (T59840) 299.900 forint ajánlott fogyasztói áron megvásárolhatók a szaküzletekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.