2024.május.19. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ízletes szponzoráció

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34314"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/de_1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="83" /></a></span>  <p>Kreatív, látványos formában jelent meg az Electrolux Dinner Explorer - <a href="http://www.dinnerexplorer.com/">http://www.dinnerexplorer.com/</a> - oldalával a Cascade étterem Halloween partiján.</p><p>

de 1.thumbnail 

Kreatív, látványos formában jelent meg az Electrolux Dinner Explorer – http://www.dinnerexplorer.com/ – oldalával a Cascade étterem Halloween partiján.

de 1.thumbnail 

Kreatív, látványos formában jelent meg az Electrolux Dinner Explorer – http://www.dinnerexplorer.com/ – oldalával a Cascade étterem Halloween partiján.

A Dinner Explorer egy, a világon egyedülálló internetes ötlettár, melynek használatával az emberek ötleteket kapnak ahhoz, hogyan szervezzenek valódi partikat, izgalmas összejöveteleket otthonukban. A Dinner Explorer jelenleg 52 nemzetközi témában ad tippeket, a parti hangulatát, az öltözködést, a menü-, az ital-, a dekoráció- és a zeneválasztékot illetően. A témaválaszték a tervek szerint folyamatosan bővül.

A Dinner Explorer oldalt azzal a marketing céllal fejlesztette és működteti az Electrolux, hogy megfelelő tematikus hátteret adjon az Inspiro sütő (a világ első intelligens, automata sütője, több mint 70 európai recepttel programozva) kommunikációjához.

A hagyományos sajtókommunikáció mellett, az Electrolux valódi összejöveteleken, eseményeken keresztül is népszerűsíti online parti tárát. A Cascade Halloween napjának megtervezéséhez a http://www.dinnerexplorer.com/ oldalról is merített ötleteket az étterem kreatív csapata. A programokban, dekorációban, menüválasztékban egyaránt visszaköszöntek az internetes ötlet kalauzban fellelhető ajánlások.

A http://www.dinnerexplorer.com/ URL megjelent a süteményeken, és a menükártyákon. A bejáratnál a vendégek közelebbről is megismerhették az Inspiro sütőt, melyet az esti tombolán kisorsolt Takács János, az Electrolux Lehel Kft. elnök-vezérigazgatója.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.