Kreatív, látványos formában jelent meg az Electrolux Dinner Explorer – http://www.dinnerexplorer.com/ – oldalával a Cascade étterem Halloween partiján.

 

Kreatív, látványos formában jelent meg az Electrolux Dinner Explorer – http://www.dinnerexplorer.com/ – oldalával a Cascade étterem Halloween partiján.

A Dinner Explorer egy, a világon egyedülálló internetes ötlettár, melynek használatával az emberek ötleteket kapnak ahhoz, hogyan szervezzenek valódi partikat, izgalmas összejöveteleket otthonukban. A Dinner Explorer jelenleg 52 nemzetközi témában ad tippeket, a parti hangulatát, az öltözködést, a menü-, az ital-, a dekoráció- és a zeneválasztékot illetően. A témaválaszték a tervek szerint folyamatosan bővül.

A Dinner Explorer oldalt azzal a marketing céllal fejlesztette és működteti az Electrolux, hogy megfelelő tematikus hátteret adjon az Inspiro sütő (a világ első intelligens, automata sütője, több mint 70 európai recepttel programozva) kommunikációjához.

A hagyományos sajtókommunikáció mellett, az Electrolux valódi összejöveteleken, eseményeken keresztül is népszerűsíti online parti tárát. A Cascade Halloween napjának megtervezéséhez a http://www.dinnerexplorer.com/ oldalról is merített ötleteket az étterem kreatív csapata. A programokban, dekorációban, menüválasztékban egyaránt visszaköszöntek az internetes ötlet kalauzban fellelhető ajánlások.

A http://www.dinnerexplorer.com/ URL megjelent a süteményeken, és a menükártyákon. A bejáratnál a vendégek közelebbről is megismerhették az Inspiro sütőt, melyet az esti tombolán kisorsolt Takács János, az Electrolux Lehel Kft. elnök-vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük