2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szombaton délután freestyle rap a Facebook falnál!

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42111"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/fb_2.jpg" border="0" width="94" height="94" /></a></span>A T-Mobile "Facebookozz az utcán" oldalára küldött üzenetek közül egy válogatást MC DC előadásában hallgathat meg minden érdeklődő szombaton délután 5 órakor, az Erzsébet téri Facebook falnál.</p><p>

fb 2A T-Mobile "Facebookozz az utcán" oldalára küldött üzenetek közül egy válogatást MC DC előadásában hallgathat meg minden érdeklődő szombaton délután 5 órakor, az Erzsébet téri Facebook falnál.

fb 2A T-Mobile "Facebookozz az utcán" oldalára küldött üzenetek közül egy válogatást MC DC előadásában hallgathat meg minden érdeklődő szombaton délután 5 órakor, az Erzsébet téri Facebook falnál.

A Csillag Születik sztárja a tehetségkutató műsorban nagy sikert aratott azzal a képességével, hogy spontán feliratokat, szövegrészleteket frappáns módon szőtt bele saját rap előadásába. Aki személyesen nem tud részt venni a szombati eseményen, a „Facebookozz az utcán" like-olása után az oldalon élőben követheti az eseményeket!

A Gödör előtt július 30. óta üzemelő Facebook falon a T-Mobile jóvoltából megelevenednek a www.facebook.com/azutcan oldalra küldött hozzászólások. Az üzenőfalra profi rajzolók segítségével kerülnek fel a bejegyzések, a feladó profilkép karikatúrájával együtt. Csupán lájkolni kell a „Facebookozz az utcán" oldalt, és az üzenőfalra beírni, és az üzenetek egy kis idő múlva felkerülnek az igazi falra a belvárosban. 

A csatlakozók között versenyt is hirdettek: naponta a három legtöbb lájkot kapott poszt tulajdonosa az akció végén emlékbe hazaviheti a táblát, amelyen saját posztja szerepel.

Az oldalhoz az indulás óta eddig több mint tizenháromezren csatlakoztak.

A Facebook fal 2010. augusztus 8-ig minden nap 12:00 – 24:00 óráig működik. A hozzászólásokat 12:00 és 23:00 között fogadják.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.