2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

15 éves a Hotmail

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/51882"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/image007.png@01CC3D5B.19799B20.thumbnail.png" border="0" width="100" height="62" /></a></span>Tizenötödik születésnapját ünnepelte a Hotmail a héten. Az elmúlt másfél évtized számos megújulása és fejlesztése után idén további funkciókkal bővül az évfordulóját ünneplő levelezőrendszer. <p><strong> </strong>

image007.png@01cc3d5b.19799b20.thumbnailTizenötödik születésnapját ünnepelte a Hotmail a héten. Az elmúlt másfél évtized számos megújulása és fejlesztése után idén további funkciókkal bővül az évfordulóját ünneplő levelezőrendszer.

 

image007.png@01cc3d5b.19799b20.thumbnailTizenötödik születésnapját ünnepelte a Hotmail a héten. Az elmúlt másfél évtized számos megújulása és fejlesztése után idén további funkciókkal bővül az évfordulóját ünneplő levelezőrendszer.

 

A jubileum alkalmából a levelező használatával kapcsolatos érdekes statisztikákat osztottak meg a fejlesztők:

  • Több mint 14 milliárd fotót küldtek eddig a fényképes email segítségével.
  • Havonta több mint 40 millió ember használja böngészőjéből a Word-öt, az Excel-t vagy a Powerpointot, azaz az Office Web Apps szolgáltatásait.
  • A Hotmail a spamek 98%-át kiszűri, vagyis a SmartScreen Filter 5,5 milliárd kéretlen levelet blokkol minden nap.
  • Több mint 3 millióan hoztak létre második e-mail címet Hotmail postafiókjukon belül.
  • Több mint 5 millió felhasználó cseveg Facebookon található ismerőseivel a Hotmail-en keresztül.

 

Idén eddig hét alkalommal rukkoltak elő valamilyen újdonsággal a Hotmail fejlesztői, amelyek célja minden esetben a kezelhetőség és a felhasználói élmény javítása volt. A 2011-es év nyolcadik fejlesztése kezdetben tesztjelleggel jelenik meg egyes fiókokban, de hamarosan minden felhasználó számára elérhető lesz az új mininaptár. Segítségével a felhasználók többé biztosan nem fognak elfeledkezni semmilyen programról vagy feladatról, ugyanis könnyen átláthatják időrendjüket.

Az e-mailek visszakeresése is egyszerűbb lesz ezután, mivel a mininaptár „Go to" funkciója segítségével rögtön leválogathatók a kijelölt nap levelei.

Tóth András Mihály, a Microsoft Magyarország Windows üzletágának vezetője elmondta: „Az elmúlt mintegy egy évben, mióta megjelent az új Hotmail, egy percet sem pihentünk, hiszen folyamatosan azon dolgoztunk, hogy egyre jobbá és könnyebben kezelhetővé tegyük a világ egyik legnépszerűbb ingyenes webes levelezőjét a Hotmailt. Idén a mininaptár már a nyolcadik fejlesztésünk, és de nem árulok el titkot azzal, hogy év végéig még számos meglepetéssel fogjuk megörvendeztetni felhasználóinkat!"

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.