2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megvan a Puli űrcsapatának első arany fokozatú (30 millió Ft) támogatója

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52006"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/puli_logo_comp.thumbnail.png" border="0" width="85" height="100" /></a></span>A <a href="http://pulispace.com/hu">Puli űrcsapata</a> 2011. június 30-án arany fokozatú támogatói szerződést írt alá az <a href="http://www.snt.hu/">S&T Consulting Hungary Kft</a>.-vel, amely az egyetlen termékfüggetlen, nemzetközi vállalat az IT rendszerintegráció, tanácsadás és outsourcing területén. Az <a href="http://www.pulispace.com/hu/vegyen-reszt/legyen-szponzor">arany fokozat</a> a Puli Csapat esetében 30 millió forintot meghaladó értékű támogatást jelent, amelyet az S&T különböző szolgáltatások formájában bocsát a csapat rendelkezésére az elkövetkezendő 3 évben. 

puli logo comp.thumbnailA Puli űrcsapata 2011. június 30-án arany fokozatú támogatói szerződést írt alá az S&T Consulting Hungary Kft.-vel, amely az egyetlen termékfüggetlen, nemzetközi vállalat az IT rendszerintegráció, tanácsadás és outsourcing területén. Az arany fokozat a Puli Csapat esetében 30 millió forintot meghaladó értékű támogatást jelent, amelyet az S&T különböző szolgáltatások formájában bocsát a csapat rendelkezésére az elkövetkezendő 3 évben. 

puli logo comp.thumbnailA Puli űrcsapata 2011. június 30-án arany fokozatú támogatói szerződést írt alá az S&T Consulting Hungary Kft.-vel, amely az egyetlen termékfüggetlen, nemzetközi vállalat az IT rendszerintegráció, tanácsadás és outsourcing területén. Az arany fokozat a Puli Csapat esetében 30 millió forintot meghaladó értékű támogatást jelent, amelyet az S&T különböző szolgáltatások formájában bocsát a csapat rendelkezésére az elkövetkezendő 3 évben. 

Mint hivatalos Google Lunar X PRIZE (GLXP) űrcsapat, a Puli, elsődleges célja továbbra is a GLXP kihívásának teljesítése, azaz 2014-ig egy robot eljuttatása a Holdra. Ez a feladat jelentős műszaki és anyagi kihívás, amely ugyanakkor óriási jelentőséggel bír gazdaságilag és kultúrtörténetileg egyaránt. A vállalkozás arany fokozatú szponzora, az S&T Consulting Hungary Kft., – elsősorban mérnöki tervező szoftver (CAD/CAM) licencekkel, illetve a szoftverek oktatásával támogatja a csapat mérnökeit, továbbá saját üzleti köreibe kívánja bevezetni a kísérleti vállalkozást.

 „Nagyon örülünk, hogy magyar csapat is részt vesz ebben az izgalmas megmérettetésben. Az S&T elkötelezett az innovációval kapcsolatban, ezért természetes lépés volt részünkről a Puli Csapat támogatása. A PTC 2011 júniusában kezdte el szállítani új generációs CAD/CAM/CAE rendszerét, a Creo-t, ami a Pro/ENGINEER a CoCreate és a ProductView termékek közös örököse, kiegészítve több, új, áttörést jelentő technológiával. A projekt során rengeteg ötletet, terv változatot kell kipróbálni ahhoz, hogy az optimális megoldás kialakuljon. A parametrikus és direkt modellezés legjobb elemeinek ötvözésével a Creo segít a kreatív energiák felszabadításában. Mindezek miatt úgy gondoljuk, hogy a Puli Csapat a lehető legjobb nagykövete lesz az általunk képviselt Creo-nak" – mondta Kelemen Kálmán az S&T ügyvezetője.

„Az S&T támogatásának számunkra két szempontból is óriási jelentősége van. Egyrészt, a felajánlott mérnöki szoftverek elengedhetetlenek a tervezési feladatok végrehajtásában, másrészt pedig a felajánlott több tízmillió forint értékű támogatással tovább nő a csapat és vállalásának hitele a jövőben befektetni kívánó haladó szellemű vállalkozások körében" – mondta el Pacher Tibor nemzetközi hírű fizikus, a Puli Csapat alapítója és vezetője.

A Puli, mialatt a Holdra küldendő eszközét fejleszti, és a projekthez partnereket és további támogatókat keres, nagyon fontos ismeretterjesztő és művészeti tevékenységet is végez: előadásokon és rendezvényeken keresztül igyekszik felhívni a figyelmet a tudományos és mérnöki pályák jelentőségére, szépségére, és kihívásaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.