2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nyuszival és tengerimalaccal mulatnak a sztárok

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/59705"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/IMG_6899.thumbnail.JPG" border="0" width="77" height="100" /></a></span>Ennek alkalmából csütörtök délelőtt tojáskeresés, nyuszi simogató, valamint húsvéti finomságok várták a sztárcsemetéket és szüleiket a budapesti Aquaworld Élményfürdőben.

img 6899.thumbnailEnnek alkalmából csütörtök délelőtt tojáskeresés, nyuszi simogató, valamint húsvéti finomságok várták a sztárcsemetéket és szüleiket a budapesti Aquaworld Élményfürdőben.

img 6899.thumbnailEnnek alkalmából csütörtök délelőtt tojáskeresés, nyuszi simogató, valamint húsvéti finomságok várták a sztárcsemetéket és szüleiket a budapesti Aquaworld Élményfürdőben.

img 6910.thumbnailCsütörtök délelőtt tojáskeresés, nyuszi simogató, valamint húsvéti finomságok várták a sztárcsemetéket és szüleiket a budapesti Aquaworld Élményfürdőben. A programon részt vett Fésűs Nelly és kislánya, Csenge, Pintácsi Szandi, Bogdán Csaba és gyermekeik, Kiss Endi és kislányai, Dopeman és kislánya, valamint később csatlakozott Gesztesi Károly is fiaival.

 img 6953.thumbnail Most már elkezdődött a tavaszi szünet az iskolákban, így a családok végre lazíthatnak kicsit. Így tettek a hazai sztárok is: a szabadságot és a szép időt kihasználva egy budapesti élményfürdőbe látogattak, ahol tojáskeresgélés, animációs programok, tengerimalac- és nyuszi simogató, valamint húsvéti finomságok várták őket. A gyerekek élvezték leginkább a programokat, és azok közül is a nyuszi simogató kapta a főszerepet: Fésűs Nelly kislánya, Csenge, Szandi gyermekei, Blanka, Domonkos és Csaba, valamint Dopeman kislánya, Fanny is a nyuszi ketrecnél töltötték a délelőttöt.

img 6979.thumbnailA nap nagyon vidáman telt, a sztárcsaládok ráhangolódtak a napokban kezdődő Húsvéti készülődésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.