2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A 2008-as évet is jól kezdte a Zebra

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3727"><img class="image thumbnail" src="/files/images/zebra.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="69" /></a></span> <p>Az új üzletágak egyre erősödő teljesítménye és a nemzetközi eladások növekedése biztosította 2008. első negyedévének sikerét. A Zebra Technologies Corporation közzétette 2008-as első negyedéves eredményét. </p><p>

 zebra.thumbnail

Az új üzletágak egyre erősödő teljesítménye és a nemzetközi eladások növekedése biztosította 2008. első negyedévének sikerét. A Zebra Technologies Corporation közzétette 2008-as első negyedéves eredményét.

 zebra.thumbnail

Az új üzletágak egyre erősödő teljesítménye és a nemzetközi eladások növekedése biztosította 2008. első negyedévének sikerét. A Zebra Technologies Corporation közzétette 2008-as első negyedéves eredményét.

A 2008. március 31-ével végződő időszakban a cég 246,3 millió dolláros árbevételt ért el – ez csaknem 20%-os növekedést jelent a 2007-es év első negyedévéhez képest. A Zebra adózott eredménye az év első három hónapjában 27,6 millió dollár volt, közel egymillió dollárral több, mint 2007-ben.

„A Zebra a legnagyobb növekedést a nemzetközi értékesítés terén produkálta, az első negyedéves számok több mint 30%-kal meghaladják a 2007-es eladásokat" – számolt be az eredményekről Anders Gustafsson, a Zebra elnök-vezérigazgatója. „Európában és a többi régióban is rekordszintű bevételt értünk el az első három hónapban."

Anders Gustafsson, a Zebra elnök-vezérigazgatója kiemelte az egyre javuló nemzetközi eladási eredmények fontosságát. „Ügyfeleink szerte a világon értékelik a Zebra nyomtatási, azonosítási és nyomonkövetési alkalmazásait, amelyek a globális ellátási lánc teljes spektrumán hatékony és költségkímélő megoldásokat biztosítanak" – mondta el a Zebra első embere. „Az elmúlt évben csatlakozott üzletágak tovább bővítették a Zebra portfólióját, és a biztató évkezdet optimizmussal tölt el a folytatásra nézve is" – tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.