2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Bajnokok Útja Alapítvány programja a jövő tehetségeinek felkutatását is segíti

3 min read
<span class="inline inline-left"><a href="/node/98345"><img class="image image-preview" src="/files/images/Auchan_Bajnokok_utja.preview.jpg" border="0" width="473" height="356" /></a></span>Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány jelentős pénzügyi adománnyal járul hozzá az olimpiai bajnok kajakozó, Fazekas-Zur Krisztina által alapított Bajnokok Útja Alapítvány céljainak megvalósításhoz. Az ünnepélyes csekkátadóra január 19-én este, az Auchan soroksári áruházában került sor.<strong> Update: 2016-01-25 13:59:13</strong><br /><p><strong>

Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány jelentős pénzügyi adománnyal járul hozzá az olimpiai bajnok kajakozó, Fazekas-Zur Krisztina által alapított Bajnokok Útja Alapítvány céljainak megvalósításhoz. Az ünnepélyes csekkátadóra január 19-én este, az Auchan soroksári áruházában került sor. Update: 2016-01-25 13:59:13

Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány jelentős pénzügyi adománnyal járul hozzá az olimpiai bajnok kajakozó, Fazekas-Zur Krisztina által alapított Bajnokok Útja Alapítvány céljainak megvalósításhoz. Az ünnepélyes csekkátadóra január 19-én este, az Auchan soroksári áruházában került sor. Update: 2016-01-25 13:59:13

Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány összesen 12.000 eurót szavazott meg a Bajnokok Útja Alapítvány programjának támogatására. A támogatást az Alapítvány bizottsága két évre elosztva ítélte oda, eszerint idén 8.000 eurót utal át a Bajnokok Útja Alapítvány számára, a fennmaradó 4.000 eurót pedig az alapítvány 2017. évi munkájának támogatásához biztosítja.

 

„Alapítványunk nagyra értékeli, hogy a szervezet kiemelt céljai között szerepel a gyermekek rendszeres mozgásra és az egészséges életmódra való ösztönzése, valamint a jövő tehetségeinek felkutatása, ezért döntöttünk a támogatás mellett"- mondta el Szántó József, az Auchan soroksári áruházának igazgatója.

 

Fazekas-Zur Krisztina, a Bajnokok Útja Alapítvány alapítója hozzátette: „Alapítványunk megalakulása óta azon dolgozik, hogy élsportolók, olimpikonok személyében olyan példaképeket állítson a fiatalok elé, akik segítségével gyakorlati útmutatást kaphatnak az egészséges, sportos életvitelről, a rendszeres testmozgásról, és abban is igyekszünk motiválni a fiatalokat, hogy képesek legyenek célokat kitűzni maguk elé, majd elérhessék azokat. Nagyon hálásak vagyunk az Auchan az Ifjúságért Alapítványnak, hogy támogatja alapítványunk munkáját."

 

Az alapítvány munkájában olyan neves sportolók vállalnak aktív szerepet, mint a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kammerer Zoltán, az EHF-kupa győztes kézilabdázó Tápai Szabina, a többszörös magyar válogatott kézilabdázó és olimpiai negyedik helyezett Fazekas Nándor, a hegyikerékpár junior vb-ezüstérmes, londoni olimpikon Benkó Barbara, valamint az olimpiai ezüstérmes birkózó Lőrincz Tamás. Az alapítvány munkája nyomán a 10-12 éves korosztály tagjai személyesen találkozhatnak az élsportolókkal, megismerhetik az olimpiai bajnokok és világklasszisok sikereinek titkát, ösztönzést kaphatnak céljaik megvalósításához.

 Cimképünkön: A ép szereplői balról jobbra: Szántó József, az Auchan soroksári áruházának igazgatója; Fazekas-Zur Krisztina, olimpiai bajnok kajakozó; Balázs Ildikó, az Auchan szolnoki áruházának igazgatója; Kammerer Zoltán, olimpiai bajnok kajakozó; Székely-Vass Lehel, az Auchan kecskeméti áruházának igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.