A Barclaycard a Deloitte-tal és a Visa Europe – pal együttműködve egy olyan innovatív bankkártyát tesztel, amely magas szintű megbízhatóságot és költség hatékonymegoldást jelent.

A Barclaycard a Deloitte-tal és a Visa Europe – pal együttműködve egy olyan innovatív bankkártyát tesztel, amely magas szintű megbízhatóságot és költség hatékonymegoldást jelent.

 

  Az innovatív új kártya, mely egy standard Visa üzleti kártya is egyben, lehetővé teszi, hogy a Deloitte dolgozói távolról kapcsolódjanak a cégük IT rendszeréhez egy virtuális hálózaton keresztül (VPN).

A kártyán található egy billentyűzet és egy beépített LED kijelző, ami lehetővé teszi a kártyabirtokosnak, hogy beírja PIN kódját, ami ezután generál egy egyszer használatos belépési kódot. Ez a kód ezután hitelesítésre kerül, ebben az esetben a Deloitte VPN által.

A technológia kifejlesztése az EMUE technológiákkal összehangolva történt.

500 kártyabirtokos vesz részt a tesztelésben, ami 2009. áprilisától három hónapig tart majd.

A Barclaycard vezető szerepe ebben a teszt periódusban akkor vetődött fel, amikor megnyerte „Az innovatív megoldások legjobb alkalmazója a Visa rendszereken vagy szolgáltatásokon belül" díjat a legutolsó Visa Europe Insight rendezvényen. Az eseményen, mely 2009. április 23-án és 24-én került megrendezésre Berlinben, a Visa Europe tagbankjainak képviselői voltak jelen.

Sandra Alzetta, a Visa Europe innovációért, új termékekért és terjesztési csatorna fejlesztésért felelős alelnöke a következőt mondta.: „ Az innováció egy kulcsfontosságú eleme a Visa Europe további sikereinek és növekedésének. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Visa a legbiztonságosabb és legkényelmesebb megoldást jelentse, mind az üzleti, mind pedig a lakossági kártyák tekintetében. A beágyazott elemmel, a PIN billentyűzettel és a kijelzővel a leginnovatívabb kártya terméket tudjuk kínálni a piacon."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük