2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Bonafarm is spórol a telekommunikáción

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52583"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Herz_szal%C3%A1mi_plak%C3%A1t.thumbnail.jpg" border="0" width="51" height="100" /></a></span>Jelentősen csökkentek a Bonafarm Csoport telekommunikációs költségei. A Mizo, Teleki, Pick, Herz márkákat gyártó cégcsoport 40%-al kevesebbet költ hangszolgáltatásra, az adathálózattal kapcsolatos kiadások szintén csökkentek, miközben az adatbiztonság erősödött a redundáns vonalak használatának köszönhetően.

Jelentősen csökkentek a Bonafarm Csoport telekommunikációs költségei. A Mizo, Teleki, Pick, Herz márkákat gyártó cégcsoport 40%-al kevesebbet költ hangszolgáltatásra, az adathálózattal kapcsolatos kiadások szintén csökkentek, miközben az adatbiztonság erősödött a redundáns vonalak használatának köszönhetően.

Jelentősen csökkentek a Bonafarm Csoport telekommunikációs költségei. A Mizo, Teleki, Pick, Herz márkákat gyártó cégcsoport 40%-al kevesebbet költ hangszolgáltatásra, az adathálózattal kapcsolatos kiadások szintén csökkentek, miközben az adatbiztonság erősödött a redundáns vonalak használatának köszönhetően.

A Cégcsoport 2010-ben kérte fel a SciamuS Kft.-t hamarosan lejáró vezetékes távközlési szerződéseinek felülvizsgálatára. A megbízás kiterjedt a hang- és adathálózat átvilágítására, valamint a szolgáltatói pályáztatás lebonyolítására az árajánlatok összehasonlíthatóvá tételével együtt. Az egyik legnagyobb kihívást a 8 vállalatból álló cégcsoport földrajzi és szervezeti széttagoltsága jelentette.

 A SciamuS a ma már egyre népszerűbb online aukciós rendszer segítségével intézte a pályáztatást, melynek legnagyobb előnye az átláthatóság mellett a gyorsaság – erre szükség is volt, mivel a Bonafarm három hónapos határidőt adott meg a projekt lebonyolítására.

 A költségtakarékosság mellett egy egységes, megbízható informatikai hálózat kialakítása is cél volt, hiszen a teljes cégcsoport egységes vállalatirányítási rendszerre készült átállni. A távközlési struktúra felülvizsgálatának is köszönhető, hogy igen jelentős, 40%-os megtakarítást sikerült elérni a cégcsoportnál.

 A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely a növénytermesztéstől a takarmányelőállításon, az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig az élelmiszer-előállítás teljes folyamatát lefedi. A minőségi alapanyagokat a Csoport mezőgazdasági cégei, a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. biztosítja a feldolgozó cégek számára, a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt. valamint a Csányi Pincészet pedig  olyan, a fogyasztók által jól ismert márkák előállítói, mint a Herz, a Pick, a Mizo vagy a Teleki borok. A cégek közötti szinergiák kihasználásáért, a csoportszintű stratégia kialakításáért, valamint a munka folyamatos összehangolásáért pedig a Bonafarm Zrt. felel.

 Az ország 11 megyéjében, mintegy 50 telephelyen a Csoport cégei közel 6000 főnek biztosítanak megélhetést. Munkájuk eredményeként minőségi ételek és italok kerülhetnek a fogyasztók asztalára minden nap.

 www.bonafarm.hu

 ww.sciamus.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.