2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A BT (British Telecom) nemzetközi „Green Award” díjat nyert

3 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/20708"><img class="image thumbnail" src="/files/images/header.thumbnail.jpg" border="0" width="71" height="100" /></a></span>A londoni World Communication Awards (WCA) ünnepségén a BT nyerte az idei „Green Award" díjat.A „Green Award" a WCA legújabb, nagy presztízsértékű díja, amellyel a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalás terén komoly eredményeket elérő cégeket kívánja jutalmazni.</p><p>

 

header.thumbnailA londoni World Communication Awards (WCA) ünnepségén a BT nyerte az idei „Green Award" díjat.A „Green Award" a WCA legújabb, nagy presztízsértékű díja, amellyel a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalás terén komoly eredményeket elérő cégeket kívánja jutalmazni.

 

header.thumbnailA londoni World Communication Awards (WCA) ünnepségén a BT nyerte az idei „Green Award" díjat.A „Green Award" a WCA legújabb, nagy presztízsértékű díja, amellyel a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalás terén komoly eredményeket elérő cégeket kívánja jutalmazni.

Az idén tizedik alkalommal megrendezett World Communication Awards díjkiosztót a szakmai részvevők nagy része a maga kategóriájában a legfontosabb világszintű eseménynek tartja. Az idén a „Decade of Excellence"-t („a kiválóság évtizedét") ünneplő rendezvény az ágazaton belüli személyes és vállalati sikereket hivatott elismerni. Azokat a magánembereket és társaságokat díjazza, akik újításaikkal, eredményeikkel és kiváló új szolgáltatásaikkal hozzájárulnak a jövő iparának megformálásához.

A BT összességében nagyszerűen teljesített az idei díjakat illetően. A „Green Award" mellett a cég megkapta a „Best Global Operator" (Legjobb globális operátor) és a „Best Wholesale Carrier" (Legjobb nagykereskedelmi távközlési szolgáltató) elismerést, illetve döntőbe jutott a „Best Customer Care" (Legjobb ügyfélszolgálat) esetében is.

Caroline Sheridan, a BT csoport Corporate Responsibility részlegének igazgatója  a következőket nyilatkozta: – „A felelősségteljes működés és a fenntartható fejlődés fontos a BT számára, és büszkék vagyunk arra, hogy az ezen a területen elért eredményeinket a WCA a „Green Award" elismeréssel díjazta. Értékes visszajelzés ez arra nézve, hogy pozitívan értékelik a társadalom és a környezet érdekében végrehajtott erőfeszítéseinket."

A zsűri nagyra értékelte a BT vállalati szintű társadalmi felelősségi stratégiáját, amelyet a következőképpen jellemzett: „A környezeti és társadalmi felelősségvállalási kérdések széleskörű, mélyreható és globális megközelítése." A bizottság üdvözölte a társaság azon igyekezetét is, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsa alkalmazottainak, valamint a sokféle  jótékonysági kezdeményezést, amelyet a következőképpen kommentált: „Nagyszerű pályázat rengeteg statisztikával és hozzáadott információval."

A BT a világ egyik legnagyobb kommunikációs szolgáltatója és megoldásszállítója, mely több mint 170 országban szolgálja ügyfeleit. Elsődleges tevékenységei közé tartoznak: globális hálózati IT-szolgáltatások, helyi, belföldi és nemzetközi távközlési szolgáltatások otthoni, irodai, illetve mobil használatra, értéknövelt szélessávú és egyéb Internet alapú, valamint konvergáló helyhez kötött és mobil termékek és szolgáltatások. A BT négy fő üzletága: BT Global Services, Openreach, BT Retail, BT Wholesale.

A 2008. március 31-én zárult pénzügyi évben a BT csoport összbevétele 20 704 millió angol font, adózás előtti profitja pedig 2 506 millió angol font volt.

A British Telecommunications plc (BT) egyedüli tulajdonosa a londoni és a New York-i értéktőzsdén jegyzett BT Group. 

 www.bt.com/aboutbt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.