imageFORMULA DR-3010CimageFORMULA DR-3010CA Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette imageFORMULA DR-3010C modelljét, amely a Canon leggyorsabb készüléke a munkacsoportos szkennerek között.

 

 

imageFORMULA DR-3010CimageFORMULA DR-3010CA Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette imageFORMULA DR-3010C modelljét, amely a Canon leggyorsabb készüléke a munkacsoportos szkennerek között.

 

Az új eszköz a vállalat első olyan asztali dokumentumszkennere, amely 30 lap/perc (duplex üzemmódban 60 kép/perc) sebességgel olvassa be a dokumentumokat. A Canon imageFORMULA DR-3010C kiválóan alkalmas meghatározott célú feladatokra – például számlák vagy űrlapok feldolgozására – valamint általános, egyszeri lapolvasásra egyaránt.

„A Canon komoly múltra tekint vissza a dokumentumszkennerek piacán, és elkötelezett pozíciója megerősítése iránt. Az imageFORMULA család új tagjának segítségével a Canon még szélesebb szkennerválasztékkal elégíti ki a fogyasztók minden üzleti igényét. Az InfoSource előrejelzései alapján a nagysebességű szkennerek piaca 2012-ig várhatóan több mint 10 százalékkal nő, és a Canon készen áll az egyre növekvő kereslet kielégítésére" – mondta Sean Suematsu, a Canon Europe új üzleti megoldásokért felelős részlegének marketingigazgatója.

A kis- és középvállalkozások számára készült DR-3010C különböző formátumokban teszi lehetővé a felhasználók számára dokumentumaik rögzítését, rendszerezését és megosztását. A választható „feladatgombokra" kilenc különböző feladat programozható be, a rendszeres feladatok – például az e-mail üzenetbe, nyomtatóra vagy kereshető PDF-fájlba történő beolvasás – pedig egyetlen gombnyomással elvégezhetők.

Az új dokumentumszkenner ajánlott terhelhetősége napi 3000 oldalnyi dokumentum beolvasását teszi lehetővé. A DR-3010C hatékonyságát bizonyítja, hogy fejlett feldolgozási funkciói között megtalálható a valós idejű olvasati függőlegesbe forgatás, az automatikus lapméret detektálás, valamint a ferdeségkiegyenlítés. Az automatikus színfelismerési funkciónak köszönhetően csökkenthető a létrehozott fájlok mérete, amely lehetővé teszi az üzleti dokumentumok gyorsabb beolvasását és feldolgozását.

A könnyebb beolvasás, rendszerezés, valamint dokumentum-kezelés érdekében a Canon imageFORMULA DR-3010C szoftvercsomagja tartalmazza a CapturePerfect, az OmniPage, a PaperPort és az Adobe Acrobat Standard programokat. A BizCard Reader program segítségével pedig beolvashatók és azonosíthatók a névjegykártyák, így létrehozható egy teljes körűen kereshető partneradatbázis.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük