2022.szeptember.28. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Canon bemutatta legújabb SXGA+ projektorát

4 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/21891"><img class="image thumbnail" src="/files/images/can1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span> <p>A Canon bemutatta új XEED SX800 modelljét, amellyel belép a nagyfelbontású kivetítők piacára. A belépő szintű, nagyteljesítményű SXGA+ projektor kedvező áron kínálja a nagyfelbontású képek kivetítését. A Canon három kulcsfontosságú technológiájának - az új LCOS paneleknek, a Canon AISYS optikai rendszernek, valamint az újonnan bevezetett Canon 1.5x zoom vetítő objektívnek - köszönhetően a képminőség, a teljesítmény és a tartósság az új modellek legjellemzőbb tulajdonsága.</p><p>

  can1.thumbnail

A Canon bemutatta új XEED SX800 modelljét, amellyel belép a nagyfelbontású kivetítők piacára. A belépő szintű, nagyteljesítményű SXGA+ projektor kedvező áron kínálja a nagyfelbontású képek kivetítését. A Canon három kulcsfontosságú technológiájának – az új LCOS paneleknek, a Canon AISYS optikai rendszernek, valamint az újonnan bevezetett Canon 1.5x zoom vetítő objektívnek – köszönhetően a képminőség, a teljesítmény és a tartósság az új modellek legjellemzőbb tulajdonsága.

  can1.thumbnail

A Canon bemutatta új XEED SX800 modelljét, amellyel belép a nagyfelbontású kivetítők piacára. A belépő szintű, nagyteljesítményű SXGA+ projektor kedvező áron kínálja a nagyfelbontású képek kivetítését. A Canon három kulcsfontosságú technológiájának – az új LCOS paneleknek, a Canon AISYS optikai rendszernek, valamint az újonnan bevezetett Canon 1.5x zoom vetítő objektívnek – köszönhetően a képminőség, a teljesítmény és a tartósság az új modellek legjellemzőbb tulajdonsága.

Az SX800 ideális a részletes prezentációk – például műszaki rajzok, aprólékos műalkotások vagy nagyfelbontású (HD) filmek – bemutatására, mivel meglepő tisztasággal és pontossággal vetít kiváló, nagyfelbontású (1400×1050 képpontos) SXGA+ képet. A lámpa 3000 lumen fényerőt biztosít, az élén színek és a természetes, valósághű képek vetítése pedig a 900:1 kontrasztaránynak köszönhető.

can2.thumbnail"Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni az SXGA+ projektorokat. A hagyományos XGA kivetítőkkel szemben a képminőség és élesség tekintetében egyértelműek az előnyök. A nagyfelbontású képet adó számítógépek korában az SXGA+ projektor nem luxuscikk többé, hanem használati eszköz. Legújabb termékünk ráadásul igen kedvező áron érhető el" – mondta Alan Dempster, a Canon Europe európai termékspecialistája.

A három 0.55"-os LCOS (szilíciumra épített folyadékkristályos) panelnek köszönhetően egyszerre érhető el a kiváló képminőség és az SXGA+ felbontás. Az LCOS paneleken a képpontok között nincs hézag, amely a hagyományos LCD esetén a „rácseffektust" okozza. Ellentétben az egy áramkörös DLP technológiát alkalmazó termékeknél előforduló „szivárvány effektussal", a folyamatos színátmenetek is biztosítottak. A projektor a képet tökéletes élességgel, tisztasággal és színhűséggel vetíti.

A harmadik generációs AISYS technológia optimalizálja az LCOS panelek, a zoom objektív és a 230 W-os lámpa teljesítményét. A lencsék új elrendezésének köszönhetően a fényforrás fényével egyenletesebb megvilágítás érhető el. Az AISYS növeli a sugárzó és a spektroszkópikus hatásfokot, amely így kiváló színvisszaadást és a nagyobb fényerőt eredményez.

Az SX800 a Canon 1.5x zoom vetítő objektívjével és a 0.55"-os reflektív LCD (LCOS) panelekkel rendelkezik. A lencsehibák korrigálásával és a felbontás javításával a vetítő-objektív maximális mértékben csökkenti a vetített kép torzítását, amely így tökéletes geometriájú. Az objektív offszetje 10:0, és a vetített kép alsó élét az optikai tengelyre helyezi, ezért szükségtelen a projektor megdöntése, és így a trapézkorrekció is.

Az utazó felhasználók kényelmének érdekében az SX800 rendelkezik egy Automatikus beállítás funkcióval is. Abban az esetben, ha a projektort mégis meg kell dönteni, az Automatikus trapézkorrekció gombnyomásra tökéletes négyzetes képet hoz létre. Az Automatikus bemenetválasztás megkeresi a bemenő jelet, és engedélyezi a kívánt csatlakozó használatát.

Elegáns fehér burkolatával az SX800 tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe, akár plafonra történő rögzítés esetén is. A plafonrögzítő bilincs lehetővé teszi a leszerelés nélküli könnyű és gyors lámpacserét is, mivel a projektor biztonságosan leengedhető az egyik oldalon.

Az SX800 kedvező árának köszönhetően az elegáns stílust és a nagyfelbontású képet egyre több vásárló engedheti meg magának.

Az SX800 legfontosabb jellemzői:

§         Canon 0.55"-os reflektív LCD (LCOS) panelek

§         Harmadik generációs AISYS optikai rendszer

§         3000 lumen fényerő

§         900:1 kontrasztarány

§         1.5x zoom objektív

§         Automatikus trapézkorrekció és Automatikus bemenetválasztás

§         Új plafonrögzítés könnyű lámpacserével

§         Elegáns kialakítás

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.