ScanFront 220ePScanFront 220eP 

A Canon, bemutatta az új eCopy kompatibilis Canon imageFORMULA ScanFront 220eP típusú hálózati szkennert. A vállalat a készüléket – mérettől függetlenül – az általános irodai piac szereplőinek ajánlja.

ScanFront 220ePScanFront 220eP 

A Canon, bemutatta az új eCopy kompatibilis Canon imageFORMULA ScanFront 220eP típusú hálózati szkennert. A vállalat a készüléket – mérettől függetlenül – az általános irodai piac szereplőinek ajánlja.

A ScanFront 220eP berendezésnek köszönhetően lényegesen egyszerűbb az üzleti működés gördülékenységét szolgáló, és hatékonyabb információ hozzáférést eredményező dokumentumkezelési megoldások bevezetése. Így az irodai feladatok racionalizálásával a vállalatok jelentősen csökkenthetik kiadásaikat.

A Canon szkenner integrálható az eCopy díjnyertes ShareScan szoftverével – az irodai piac egyik vezető szövegfelismerési és dokumentumterjesztési képalkotási megoldásával. Az eCopy ShareScan program problémamentes kapcsolódást és együttműködést eredményez számos kulcsfontosságú üzleti alkalmazással és szolgáltatással: dokumentumkezelési, munkafolyamat- és adatbázis-rendszerekkel, e-mail és fax szerverekkel.

„A vállalatok nagyon nehéz periódus elé néznek, ezért különösen fontos az üzleti folyamatok optimalizálása és a munkacsoportok termelékenységének növelése. A ScanFront 220/220P sikerére építő új ScanFront 220eP segítségével a vállalatok összes részlege profitálhat a gyors és hatékony szkennelés, iktatás és dokumentum-megosztás előnyeiből, miközben a költségek a lehető legalacsonyabban tarthatók" – mondta Pataki Tamás, a Canon Hungária Kft. dokumentumszkennelési megoldásokért felelős részlegének vezetője.

Az eCopy beépítése ScanFront 220eP modellbe a Canon és az eCopy között hosszú ideje fennálló üzleti kapcsolat legújabb fejleménye.

„A hálózati szkennerek piaca várhatóan a leggyorsabban növekvő szkenneriparág lesz a következő években. A csúcsminőségű és pontos Canon ScanFront eszközök az eCopy felhasználóbarát, és funkciókban gazdag szoftverével kiegészülve hatékony szövegfelismerő és dokumentumterjesztési megoldást kínálnak a munkacsoportos és általános irodai eszközök piacán egyaránt" – folytatta Pataki Tamás.

A Canon imageFORMULA ScanFront 220eP egy egyszerűen használható és kompakt berendezés, amely percenként akár 26 lap kétoldalas beolvasási kapacitással is minőségi szkennelést eredményez. A testre szabható kezelőfelület és az egy gombnyomással elindítható műveletek garantálják a felhasználóbarát működtetést, valamint a távoli kezelést. A ScanFront 220eP a bizalmas információkat kezelő vállalatok számára is biztonságot nyújt, mivel olyan professzionális funkciókat is kínál, mint az esetleges többlapos behúzás érzékelése és az ujjlenyomat-olvasó.

A ScanFront 220eP könnyen illeszthető a háttérrendszerekhez. Az eCopy ShareScan képalkotási szoftver bővíthető, valamint több mint 115 különböző modullal képes csatlakozni az elterjedt üzleti alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz, például a dokumentumkezelési rendszerekhez vagy az e-mail és faxkiszolgálókhoz. Az eszköz eCopy modulja többek között a Microsoft Sharepoint, Exchange, ADOS – Therefore, EMC – Documentum, IBM – Lotus Notes, valamint FileNet dokumentumkezelési és vállalati rendszerekbe integrálást szolgálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük