www.nokia.huwww.nokia.hu A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére.

www.nokia.huwww.nokia.hu A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére.

 

   Az elmúlt évek egyik legjelentősebb ingatlanszerződése keretében a CB Richard Ellis (CBRE) bejelentette, hogy a világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Nokia kizárólagos globális stratégiai ingatlan-tanácsadójának választotta.

A tranzakció-menedzsmentet, ügynöki tevékenységet és bérleti adminisztrációs szolgáltatásokat is tartalmazó exkluzív megállapodás kiterjed a Nokia 1,8 millió négyzetméteres globális ingatlanportfoliójára, ami 380 ingatlant jelent Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ázsia és Amerika 60 országában.

A Nokia fél éven át tartó, strukturált piacértékelési eljárás után választotta partneréül a CBRE-t. A világ egyik leginnovatívabb vállalataként nyilván tartott Nokia az ingatlanszakmában rugalmas ingatlanportfoliójáról és a környezetvédelmi irányelvek iránti elkötelezettségéről ismert.

Colin King, a Nokia globális ingatlanügyi igazgatója a megállapodást így kommentálta: "A CB Richard Ellis az eljárás során mindvégig bizonyította az együttműködés iránti egyértelmű elkötelezettségét. Nagyon várjuk, hogy közös munkánk során kihasználhassuk a következő néhány év dinamikus piaci feltételeit. Üzletmenetünk innovatív megoldásokat és következetesen magas szintű teljesítményt kíván, és a CBRE-vel épített új platformunknak köszönhetően erre bárhol képesek is leszünk."

Matt Pullen, a CBRE európai vállalati szolgáltatásokért felelős vezetője hozzátette: „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Nokia partnerei lehetünk, és támogathatjuk ingatlanstratégiája további fejlődését. Az elkövetkező években a rugalmas ingatlanpiaci stratégia és a dinamikus végrehajtás alapvetően fontos lesz a sikerhez. Úgy véljük, hogy a Nokia ingatlanokkal kapcsolatos hozzáállása az együttműködés, innováció és az ügyfelek iránt tanúsított elkötelezettség egyedülálló összhangja miatt a továbbiakban is iparági mérce lesz."

http://www.cbre.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük