2023.szeptember.23. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A CBRE a Nokia globális tanácsadója

2 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/14910"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/nokia_logo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.nokia.hu" title="www.nokia.hu" width="100" height="37" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.nokia.hu/">www.nokia.hu</a> </strong></span></span>A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére.</em></p><p>

www.nokia.huwww.nokia.hu A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére.

www.nokia.huwww.nokia.hu A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére.

 

   Az elmúlt évek egyik legjelentősebb ingatlanszerződése keretében a CB Richard Ellis (CBRE) bejelentette, hogy a világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Nokia kizárólagos globális stratégiai ingatlan-tanácsadójának választotta.

A tranzakció-menedzsmentet, ügynöki tevékenységet és bérleti adminisztrációs szolgáltatásokat is tartalmazó exkluzív megállapodás kiterjed a Nokia 1,8 millió négyzetméteres globális ingatlanportfoliójára, ami 380 ingatlant jelent Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ázsia és Amerika 60 országában.

A Nokia fél éven át tartó, strukturált piacértékelési eljárás után választotta partneréül a CBRE-t. A világ egyik leginnovatívabb vállalataként nyilván tartott Nokia az ingatlanszakmában rugalmas ingatlanportfoliójáról és a környezetvédelmi irányelvek iránti elkötelezettségéről ismert.

Colin King, a Nokia globális ingatlanügyi igazgatója a megállapodást így kommentálta: "A CB Richard Ellis az eljárás során mindvégig bizonyította az együttműködés iránti egyértelmű elkötelezettségét. Nagyon várjuk, hogy közös munkánk során kihasználhassuk a következő néhány év dinamikus piaci feltételeit. Üzletmenetünk innovatív megoldásokat és következetesen magas szintű teljesítményt kíván, és a CBRE-vel épített új platformunknak köszönhetően erre bárhol képesek is leszünk."

Matt Pullen, a CBRE európai vállalati szolgáltatásokért felelős vezetője hozzátette: „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Nokia partnerei lehetünk, és támogathatjuk ingatlanstratégiája további fejlődését. Az elkövetkező években a rugalmas ingatlanpiaci stratégia és a dinamikus végrehajtás alapvetően fontos lesz a sikerhez. Úgy véljük, hogy a Nokia ingatlanokkal kapcsolatos hozzáállása az együttműködés, innováció és az ügyfelek iránt tanúsított elkötelezettség egyedülálló összhangja miatt a továbbiakban is iparági mérce lesz."

http://www.cbre.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.