A legfrissebb ajánlat rugalmasabb keret kialakítást, interaktív csomagolást és 92 százalékos járműkínálatot tartalmaz.

 

A legfrissebb ajánlat rugalmasabb keret kialakítást, interaktív csomagolást és 92 százalékos járműkínálatot tartalmaz.

 

A Federal-Mogul Champion® márkája innovatív új, „Flexi Frame" kialakítással rendelkező gépkocsi-pollenszűrőkkel jelent meg, melyek az eredeti gyártói alkatrészekkel szembeni legszigorúbb minőségi szabványoknak is megfelelnek. Az új pollenszűrők egyben az első Champion termékek is, melyek a vadonatúj, QR kóddal ellátott csomagolást kapják, hogy segítse a szerelőket a termék gyors és egyszerű azonosításában.

 

A Champion pollenszűrő termékcsalád mára 325 termékre bővült, ami az európai gépkocsiállomány több mint 92 százalékát reprezentálja. A Federal-Mogul új Flexi Frame kialakítása jóvoltából a szűrő az alakját vagy a szerkezetét érintő maradandó változás nélkül beszerelhető, ami által csökken a meghibásodás kockázata.

 

„A Flexi Frame kialakítás az eredeti OEM kialakítás továbbfejlesztése, ami által a keret jobban viseli a beszerelés során rá ható igénybevételt, ugyanakkor a beszerelése is egyszerűbb", közölte Sanda Kristicevic, a Federal-Mogul termékmenedzsere.

 

A fülke pollenszűrője egészségesebb környezetet teremt az utasok számára azáltal, hogy kiszűri a részecskéket és szagokat, az akár 3 mikronos szemcséket is visszatartva attól, hogy bekerüljenek a szellőzőrendszerbe. A Champion szűrők a szennyező anyagok 98 százalékát megakadályozzák, hogy bekerüljenek a fülkébe. A szűrők emellett csökkentik az ablakok párásodását, ami javítja a kilátást és az utasok biztonságát. A szennyezett szűrő cseréjével növelhető a légkondicionáló rendszer légárama, így a rendszer könnyebben működik, ami csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és növeli az alkatrészek élettartamát.

 

„A vezetők gyakran alábecsülik a pollenszűrők cseréjének fontosságát; ez a karbantartás nem csak a jármű teljes körű hatékonyságát javítja, így pénzt takarít meg, de jót tesz az egészségnek és a biztonságnak is", tette hozzá Kristicevic.

 

Az új Champion szűrőcsomagot QR kóddal is ellátták, amely segítségével az ügyfél egyszerűen azonosíthatja a járművéhez megfelelő alkatrészt és megnyithatja a járműspecifikus szerelési videót. A hivatkozás egyben kinyomtatható szerelési utasításokat is biztosít az online katalóguson keresztül.

A Champion szűrők műszaki adatai, katalógusadatai és egyéb fontos információk www.championfilters.com és a www.fmecat.eu címen találhatók meg.

 

A Federal-Mogul Vehicle Components részlegének új neve Federal-Mogul Motorparts.

A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) 2014. június 30-án bejelentette folyamatban lévő stratégiájának következő lépését, amely prémium termékei és vezető márkái globális növekedését célozza.  A vállalat járműalkatrészekkel foglalkozó Vehicle Components nevű részlegét Federal-Mogul Motorparts-ra nevezi át.

 

A Federal-Mogul Motorparts a pótalkatrészek piacán olyan prémium márkák vezető beszállítója, mint például a MOOG®, a Fel-Pro®, a Champion®, a Wagner®, az ANCO® és a Ferodo®.  A Federal-Mogul Motorparts emellett kiváló minőségű járműfék, alváz és ablaktörlő alkatrészekkel látja el globálisan az eredetialkatrész-gyártókat.

 

„Már több mint egy évszázada folyamatosan arra helyezzük a hangsúlyt, hogy minden termékkategóriában a legmagasabb minőségi szintű alkatrészeket biztosítsuk az összes általunk kiszolgált régióban. Ezt a járműgyártók is elismerik, hiszen féktermékeink Európa 10 vezető járműtípusából hétben, valamint Észak-Amerika legkeresettebb járműveiben megtalálhatóak", közölte Daniel Ninivaggi, a Federal-Mogul Motorparts vezérigazgatója és a Federal-Mogul Holdings Corporation társ-vezérigazgatója.

 

„Pótalkatrész termékeink tervezésénél és megmunkálásánál az az alapelv, hogy a legfontosabb tényező a járművek biztonsága és a termék teljesítménye.  A Federal-Mogul prémium márkái szinonimák a minőségre, aminek megőrzésével különböztetjük meg termékeinket a piacon elérhető többi terméktől. Az egyes pótalkatrész kategóriákban látható legújabb trendek ellenére továbbra is prémium termékeinket támogatjuk, egyértelműen hangsúlyozva előnyeiket az értékesítési partnerek, szakmai szolgáltató szakemberek és a fogyasztók felé" – mondta Ninivaggi.

 

A Federal-Mogul Motorparts jármű fékrendszerekhez és alvázakhoz gyárt alkatrészeket, tömítéseket, valamint egyéb kopó elemeket, továbbá hasznosítja a Federal-Mogul Powertrain részlegének motorokkal kapcsolatos szakértelmét is.

Az új Federal-Mogul Motorparts név és embléma a termékmárkákat népszerűsítő új marketing kampány indításaként azonnali globális bevezetésre kerül.

 

A Federal-Mogul vállalatot 1899-ben alapították Detroitban. A vállalat székhelye a Michigan államban lévő Southfieldben található, és 33 országban közel 44 300 embert foglalkoztat.

 

www.federalmogul.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük