2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Chevrolet Cruze lett az AUTOBEST 2010

2 perc olvasás
<em><span class="inline inline-left"><a href="/node/35322"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Chevrolet_Cruze_1_Large.thumbnail.jpg" border="0" alt="Chevrolet Cruze 2010" title="Chevrolet Cruze 2010" width="100" height="55" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Chevrolet Cruze 2010</strong></span></span>Vezető autós újságírókból álló zsűri méltatta a Chevrolet új kompakt szedánját. Külön elismerték a kiváló ár-érték arányt, amit az autó képvisel.</em><br />

chevrolet cruze 2010Chevrolet Cruze 2010Vezető autós újságírókból álló zsűri méltatta a Chevrolet új kompakt szedánját. Külön elismerték a kiváló ár-érték arányt, amit az autó képvisel.

chevrolet cruze 2010Chevrolet Cruze 2010Vezető autós újságírókból álló zsűri méltatta a Chevrolet új kompakt szedánját. Külön elismerték a kiváló ár-érték arányt, amit az autó képvisel.

 

  Az Európában idén tavasztól kapható Chevrolet Cruze kapta az "AUTOBEST 2010" címet, melyet a Közép-Kelet Európa vezető autós újságíróiból álló zsűri ítél oda. A 15 országot képviselő testületnél a Cruze lett az első a "legjobb vétel" versenyben, mögötte a Hyundai i20, a Skoda Yeti és a Volkswagen Polo végzett.

A zsűri összesen 13 kritériumot pontozott, köztük a designt és olyan további fontos jellemzőket, mint a vezethetőség, a fogyasztás, a környezetbarát technológia és a tágasság. Figyelembe vettek olyan – Közép-Kelet Európa feljövő piacain különösen fontos – szempontokat is, mint a jól kiépített értékesítési hálózat vagy az alkatrész- és tartozék-ellátottság.

Az AUTOBEST elnöke, Ilja Seliktar, a következőket mondta a zsűri nevében: "A Cruze a legjobb vétel a régióban, azért lett abszolút győztes, mert kimagasló értéket kínál az áráért."

"Az új Cruze értékesítése Európa-szerte felülmúlj a legmerészebb várakozásainkat is. Minden megvan benne, amit a Chevrolet jellemzően kínál: remekül néz ki, biztonságos és megbízható, mindezt pedig rendkívül korrekt áron kínálja."- hangsúlyozta Wayne Brannon, a Chevrolet Europe elnöke.

Nem sokkal ezelőtt az Euro NCAP ötcsillagos értékeléssel minősítette az új Chevrolet Cruze-t. A Cruze 79 pontot szerzett a lehetséges 100-ból, amivel az egyik legbiztonságosabb személyautónak számít a piacon. Felnőtt-védelemre szenzációs 96 százalékot kapott, maga mögött hagyva ezzel a prémium-márkákat is.

A Cruze maximális 16 pontra teljesítette a részleges átfedésű frontális ütközési tesztet, és szintén maximumot, 8 pontot kapott a mozgó, deformálható akadályon végrehajtott oldalütközésre. 1997 óta, mikortól az EuroNCAP elkezdte a töréstesztjeit, a Cruze az első személyautó, amely mindkettőt maximumra teljesítette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.