2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Cisco bemutatta a Cisco Cius táblagéphez készült vállalati szintű szoftverközpont-szolgáltatást

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><a name="_Hlt297535782" title="_Hlt297535782"></a><a name="_Hlt297535781" title="_Hlt297535781"></a><span class="inline inline-left"><a href="/node/52114"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/cisco_cius_small_photo.thumbnail.jpg" border="0" width="89" height="100" /></a></span>A Cisco bemutatta a <a href="http://www.cisco.com/en/US/products/ps11156/index.html">Cius</a> táblagéphez készült AppHQ szoftverközpontot, amelyben vállalati táblagépes alkalmazások hozhatók létre, állíthatók rendszerbe és felügyelhetők. Az üzleti felhasználásra készült, Android operációs rendszert futtató Cisco Cius táblagép jelenleg az egyetlen olyan készülék, amely a hang- és videoalapú kommunikációt, a csoportmunkát és a virtualizációt ilyen magas szinten egyesíti. A üzleti környezetre optimalizált Cius vállalati szintű biztonságot nyújt, így a cég hálózatán elérhető szolgáltatásokat és funkciókat rugalmasan terjeszti ki az irodán belül és azon kívülre. <a name="_GoBack" title="_GoBack"></a>

A Cisco bemutatta a Cius táblagéphez készült AppHQ szoftverközpontot, amelyben vállalati táblagépes alkalmazások hozhatók létre, állíthatók rendszerbe és felügyelhetők. Az üzleti felhasználásra készült, Android operációs rendszert futtató Cisco Cius táblagép jelenleg az egyetlen olyan készülék, amely a hang- és videoalapú kommunikációt, a csoportmunkát és a virtualizációt ilyen magas szinten egyesíti. A üzleti környezetre optimalizált Cius vállalati szintű biztonságot nyújt, így a cég hálózatán elérhető szolgáltatásokat és funkciókat rugalmasan terjeszti ki az irodán belül és azon kívülre.

A Cisco bemutatta a Cius táblagéphez készült AppHQ szoftverközpontot, amelyben vállalati táblagépes alkalmazások hozhatók létre, állíthatók rendszerbe és felügyelhetők. Az üzleti felhasználásra készült, Android operációs rendszert futtató Cisco Cius táblagép jelenleg az egyetlen olyan készülék, amely a hang- és videoalapú kommunikációt, a csoportmunkát és a virtualizációt ilyen magas szinten egyesíti. A üzleti környezetre optimalizált Cius vállalati szintű biztonságot nyújt, így a cég hálózatán elérhető szolgáltatásokat és funkciókat rugalmasan terjeszti ki az irodán belül és azon kívülre.

Az AppHQ olyan eszközökkel és erőforrásokkal vértezi fel a fejlesztőket, amelyekkel Cisco Ciuson futtatható alkalmazásokat hozhatnak létre, tesztelhetnek és tehetnek elérhetővé. Az alkalmazás révén az informatikai vezetők maguk dönthetik el, hogy az adott készülékeken milyen alkalmazások futtathatók. Emellett a vállalatok egyedi, az adott cégre szabott alkalmazásportált hozhatnak létre, ahol a munkatársak megkereshetik, közzétehetik és beszerezhetik a saját feladatkörükhöz legjobban illeszkedő szoftvereket.

Cisco AppHQ: az üzleti alkalmazások megbízható forrása

A Cisco AppHQ fokozottan biztonságos, felhőalapú alkalmazásportál olyan lehetőségeket biztosít a végfelhasználók és az informatikai szakemberek számára, amelyek más alkalmazásokat forgalmazó online áruházakban nem találhatók. Néhány példa ezekre:

  • Tesztelés és ellenőrzés: az informatikusok szempontjából az egyik legfontosabb kérdés, hogy a cégnél rendszerbe állított alkalmazások megfelelnek-e a vállalat biztonsági és egyéb igényeinek. A Cisco AppHQ „megbízható forrásból" kínálja az alkalmazásokat, ami azt jelenti, hogy az AppHQ-ba kerülő minden alkalmazás a Cisco ellenőrzési tesztjén esik át, függetlenül attól, hogy azt a Cisco, az Android-rendszerekre fejlesztő külső partner vagy a vállalaton belül valamely felhasználó fejlesztette ki. Az ellenőrzési folyamat része az alkalmazás együttműködési funkcióinak tesztelése, illetve az eszközre jellemző konfigurációk tesztelése.
  • Üzlet az üzletben: A vállalatok az AppHQ-n belül a Cisco által fenntartott, fokozottan biztonságos saját alkalmazástárat használhatnak. A cégek a képernyő megjelenését a vállalati márkahasználati irányelveknek megfelelően (pl. logók, ikonok és színsémák) testre is szabhatják. Az egyedi megjelenés mellett az üzlet az üzletben struktúra olyan platformot biztosít, amellyel a felhasználók egyszerűen állíthatják rendszerbe szervezetünkön belül az alkalmazásokat.
  • Hatékonyabb informatikai felügyelet: Az AppHQ Manager révén az alkalmazástárhoz felhasználói szerepkör vagy eszköz szerint, az alkalmazásokhoz pedig típus, forrás vagy kategória szerint engedélyezhető a hozzáférés.

További részletek a Cisco AppHQ-ról és a Cisco Ciusról

  • Az AppHQ rendszerbe a Cisco által kiválasztott, piacvezető üzleti és lakossági alkalmazások tartoznak. A Cisco az ügyféligények alapján folyamatosan újabb alkalmazásokkal bővíti majd az AppHQ kínálatát. Az informatikai vezetők emellett az Android Marketplace oldalon további mintegy 200 000 alkalmazás közül válogathatnak.
  • A Cisco együttműködési alkalmazások átfogó köréhez kínál integrált elérést, így például a Cisco WebExhez, a Cisco Quad közösségi szoftverekhez, a Cisco Jabber üzenetküldő szolgáltatásaihoz és a Cisco TelePresence virtuális konferenciák világához.
  • A Cisco Cius nemzetközi piaci megjelenése 2011. július 31-én várható. Minden Cisco Cius eszközhöz a Cisco AppHQ alapszintű elérése jár.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.