2023.december.03. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Cisco teljes körű megoldást mutatott be az SAP HANA platformhoz

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65312"><img class="image image-preview" src="/files/images/sap-cisco-emc.preview.jpg" border="0" width="301" height="218" /></a></span>A Cisco olyan teljes körű megoldáscsomagot mutatott<strong> </strong>be az SAP HANA platformhoz, amely a <a href="http://www.cisco.com/en/US/products/ps10265/index.html">Cisco Unified Computing System</a> egységes adatközponti környezetre épül. A <em>Cisco UCS for SAP HANA</em> szervercsalád rendkívül gyors valós idejű adatelemzést és adattárház-szolgáltatásokat nyújt, miközben megfelelő alapot teremt egyéb kulcsfontosságú nagyvállalati SAP alkalmazások futtatásához is.

sap cisco emc.previewA Cisco olyan teljes körű megoldáscsomagot mutatott be az SAP HANA platformhoz, amely a Cisco Unified Computing System egységes adatközponti környezetre épül. A Cisco UCS for SAP HANA szervercsalád rendkívül gyors valós idejű adatelemzést és adattárház-szolgáltatásokat nyújt, miközben megfelelő alapot teremt egyéb kulcsfontosságú nagyvállalati SAP alkalmazások futtatásához is.

sap cisco emc.previewA Cisco olyan teljes körű megoldáscsomagot mutatott be az SAP HANA platformhoz, amely a Cisco Unified Computing System egységes adatközponti környezetre épül. A Cisco UCS for SAP HANA szervercsalád rendkívül gyors valós idejű adatelemzést és adattárház-szolgáltatásokat nyújt, miközben megfelelő alapot teremt egyéb kulcsfontosságú nagyvállalati SAP alkalmazások futtatásához is.

Cisco UCS alapokon az SAP HANA felhasználók rendszerszinten csökkenthetik a működési költségeket, többek között a unified fabric technológiának, a hardverabsztrakciónak és a központi menedzsmentnek – köszönhetően. A Cisco UCS és az SAP memórián belüli adatfeldolgozási technológiájának párosításával nagy rendelkezésre állású és magas szintű katasztrófatűréssel rendelkező megoldások jöttek létre, amelyek az üzletmenet-folytonosság szempontjából kritikus alkalmazásoknál nélkülözhetetlenek.

„Ügyfeleink folyamatosan keresik a módját, hogy a valós idejű üzleti elemzések és az üzleti intelligencia előnyeinek kiaknázásával támogassák a jobb döntéshozatalt. A Cisco UCS technológia segítségével rugalmas és skálázható megoldásokat kínálunk számukra az SAP HANA platformunkon." – mondta Nicola Morini Bianzino, az SAP adatbázisokért és technológiáért felelős vezetője.

  •  „All-in-one" rackbe szerelhető megoldások: A Cisco UCS for SAP HANA portfólió extra kicsi, kicsi és közepes méretű, rackbe szerelhető egységekből áll, amelyek akár fél terrabájtnyi (TB) tömörített felhasználói adatot is képesek kiszolgálni. A termékek mindegyike belefér egyetlen Cisco UCS C-sorozatú, belső adattárolóval rendelkező rack-szerverbe.
  • Horizontálisan bővíthető blade (penge) szerver megoldások: A portfólió horizontálisan bővíthető (scale-out) blade szerver megoldásokat is tartalmaz, amelyek akár nyolc terrabájt memóriát is képesek támogatni. Ez a megoldás a Cisco UCS B-sorozatú blade szerverekre épül, amelyek a kategória legjobb külső adattárolási szolgáltatásait nyújtják.  Ez az architektúra több adatközpont között magas rendelkezésre állást és katasztrófatűrést biztosít.
  • A Cisco horizontálisan bővíthető rendszere rugalmasan együttműködik az EMC és a NetApp SAP HANA platformhoz készült megoldásaival. Mindkét adattárolási partner egyedi és kritikus, többhelyszínes adatreplikációs funkciókat kínál, amelyek nélkülözhetetlenek az SAP HANA kritikus alkalmazásokban történő használatakor.
  • A Cisco SAP IT Process Automation rendszer speciális funkciókészletet biztosít az SAP HANA platformhoz.
  • A Cisco Solution Support Service for SAP Solutions szolgáltatás „egyablakos" támogatást nyújt az ügyfelek számára, az SAP HANA platform által támogatott egyéb gyártók termékeinek alkalmazásával kapcsolatos kérdéseket is lefedve.  
  • A Cisco UCS for SAP HANA szervereket az amerikai, a kanadai és az európai ügyfelek egyaránt egyetlen integrált, az Avnet Global Solutions Center által előzetesen összeállított és konfigurált megoldásként rendelhetik meg, várhatóan október 31-től.  Az első ügyfelek már tesztelik és használják a UCS for SAP HANA megoldást. A felhasználók között szállítmányozási, olaj- és gázipari, élelmiszeripari és a technológiai iparban tevékenykedő cégek egyaránt megtalálhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.