2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A csel

2 perc olvasás

usa to day

Nicole, a sikeres, fiatal színésznő, 2010-ben Miss Amerika, imádta a természetet. Beverly Hills-i házának kertjében talált kikapcsolódást a nehéz forgatások után. Pátyolgatta a virágokat, bokrokat. Lazán öltözve, kertésznadrágban. De pihenését, életét megkeserítették a papparazzók, elsősorban a USA To Day napilap riporterei.

A kertből kikergette őket a biztonsági őr, de a kerítés mögül, a környező villák tetejéről, magas fákról, állandóan fényképeztek, méteres teleobjektívekkel. Különösen amióta elnyertre az Oscar-díjat. Könyörgött menedzserének, csináljon már valamit a vérszívók ellen. Kellene még egy biztonsági őr, aki állandóan a villa körül cirkálna, hangzott a javaslat.

Támadt egy ötletem, szólt Nicole barátja, talán beválik. És a művésznő fülébe súgott valamit. Nem lesz ebből baj? Dehogy, még örülnek is majd az érdekeltek, megbeszéltem velük telefonon.

national

Képzeld főnök, készítettem Nicole-ról negyven képet az új drónommal. Szenzációsak, a kertben foglalatoskodik. Az olvasók el lesznek bűvölve. A főszerkesztő megnézte a képeket. Te figyelj! Meg vagy bolondulva? Miért, nem tetszenek? Hát nézd meg még egyszer alaposan. Bocsánat, főnök, elkerülte a figyelmemet.

A képeken a gyönyörű színésznő tevékenykedett forró nadrágban, pólóban. A póló mindkét oldalán hatalmas betűkkel ez állt: National Enquier. Amerika legnépszerűbb magazinja. Megvette már az eheti számot?

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.