2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A D-Link IP SAN tárolási megoldások VMware Ready™ minősítést kaptak

3 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44653"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/DSN-3200-10_L.thumbnail.jpg" border="0" alt="DSN-3200-10" title="DSN-3200-10" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>DSN-3200-10</strong></span></span> <p>A <a href="http://www.dlink.biz/">D-Link</a> nemrégiben bemutatott IP SAN tárolási megoldása <a href="http://www.vmware.com/company/news/releases/vmware_ready_partner.html">VMware Ready<sup>TM</sup></a> minősítést kapott, melyet a <a href="http://www.vmware.com/">VMware</a> által végzett szigorú értékelés és tesztek után kaphatott meg. A minősítés eredményeként a termékek szerepelnek a VMware Hardware kompatibilitási listán.

 DSN-3200-10DSN-3200-10

A D-Link nemrégiben bemutatott IP SAN tárolási megoldása VMware ReadyTM minősítést kapott, melyet a VMware által végzett szigorú értékelés és tesztek után kaphatott meg. A minősítés eredményeként a termékek szerepelnek a VMware Hardware kompatibilitási listán.

 DSN-3200-10DSN-3200-10

A D-Link nemrégiben bemutatott IP SAN tárolási megoldása VMware ReadyTM minősítést kapott, melyet a VMware által végzett szigorú értékelés és tesztek után kaphatott meg. A minősítés eredményeként a termékek szerepelnek a VMware Hardware kompatibilitási listán.

A VMware által végzett minden részletre kiterjedő tesztek garantálják, hogy a D-Link SAN tárolási megoldások a lehetővé teszik a VMware kínálta előnyök maximális kihasználását, és készen állnak éles környezetben való alkalmazásra.

"Örömünkre szolgál, hogy a D-Link® xStack® SAN tárolási megoldások megkapták a VMware Ready minősítést, mely bizonyítja a felhasználók számára is, hogy a termékek megfeleltek a VMware tesztjein, és a megadott kompatibilitási kritériumoknak, és készen állnak az éles környezetben való használatra," mondta Bernie Mills, a VMware minősítési programjának igazgatója.

"A szerver konszolidáció hármas előnyt jelent rugalmassággal, skálázhatósággal és redundanciával. VMware Ready minősítéssel rendelkező Storage SAN megoldásaink megfelelő alapot kínálnak a gyors, megbízható és költsgéhatékony rendszer kiépítéséhez, mely a jövőbeni igények szerint bővíthető," mondta Kevin Wen, a D-Link Europe elnöke. "A VMware minősítése megerősíti piaci szerepünket a középvállalatok számára is elérhető iSCSI SAN megoldások vezető gyártójaként."

Mind a D-Link DSN-3200-10 és DSN-5210-10 xStack iSCSI SAN megoldások új generációs tárolási technológiát kínálnak a vállalkozások méretére való tekintet nélkül, beleértve a nagyvállalatok szegmensét is. "A költséges Fibre Channel és a lassabb szoftver alapú iSCSI megoldások helyett a D-Link SAN tárolási megoldások költséghatékony alternatívát kínálnak azon szűkebb kerettel rendelkező hazai IT menedzserek számára, akik megbízható és bővíthető tárolási megoldást keresnek." – fejtette ki Élő András a magyarországi piaci lehetőségeket.

A VMware Ready program kompatibilis termékek minősítésére alakult rendszer, a VMware Technology Alliance Partner (TAP) program része. A VMware TAP program több mint 1300 taggal működik világszerte, és a legjobb technológia partnereket gyűjtötte maga köré, hogy széleskörű támogatást nyújtson számukra technikai és marketing oldalon, valamint többlet értéket kínáljon vásárlói számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük