2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Házak Szépe 2010 választás Budapesten

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44655"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/header-bg.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="99" /></a></span>Először hirdetnek szépségversenyt a - falfikáktól letakarított - budapesti épületekne. A budapesti belváros házai számára indít szépségversenyt a Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu).

Először hirdetnek szépségversenyt a – falfikáktól letakarított – budapesti épületekne. A budapesti belváros házai számára indít szépségversenyt a Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu).

Először hirdetnek szépségversenyt a – falfikáktól letakarított – budapesti épületekne. A budapesti belváros házai számára indít szépségversenyt a Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu). A verseny során az utóbbi időszakban falfirkáktól megszabadított emblematikus épületekre lehet szavazni a mozgalom internetes oldalán. Az első három helyezett ház a dicsőségen túl ingyenes falfirka-mentességet élvezhet további egy évig.

 

 

  
    Első alkalommal hirdetnek házszépségversenyt a fővárosban. A Házak Szépe 2010 nevű verseny keretében Budapest öt belvárosi kerületében keresik a legszebb, falfirkáktól megtisztított lakóépületet. A Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu) által meghirdetett versenyen olyan házak vesznek részt, amelyeket az utóbbi években tisztítottak meg a korábban a belváros számos épületét elcsúfító falfirkáktól, graffitiktól. A versenyre nevezett házakra bárki szavazhat, aki szereti azt a házat, ahol lakik, van kedvenc belvárosi háza vagy örül neki, hogy megtisztult az az épület, ami mellett nap, mint nap elmegy.

A szavazók a http://www.szeretembudapest.hu/ honlapon adhatják le 2010. november 30-ig voksukat azokra az épületekre, amelyeket az ajánlott versenyzők közül a legszebbnek találnak. A SzeBu akciójának nem titkolt célja, hogy minél több budapesti figyelmét felhívja a falfirka-mentes fővárosi épületek szépségére, lakókörnyezetünk tisztántartásának fontosságára.

http://www.szeretembudapestet.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük