2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A D-LINK VEZETŐ POZICÍÓT ÉRT EL A DRAFT 802.11N TERMÉKEK BESZÁLLÍTÓJANKÉNT VILÁGSZERTE

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/10742"><img class="image thumbnail" src="/files/images/dlinkstat.thumbnail.jpg" border="0" alt="A piaci helyzet" title="A piaci helyzet" width="100" height="69" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A piaci helyzet</strong></span></span> <p>A D-Link, a teljes hálózati rendszert alkotó fogyasztói és üzleti hálózati termékek gyártója vezető pozíciót ért el a Draft 802.11n Wi-Fi termékek gyártójaként világszerte. Az In-Stat elemző cég szerint jelentős növekedést ért el 2007 negyedik negyedévében, felülmúlva legnagyobb versenytársait is, a Linksys-t és a Belkint.</p><p>

 a piaci helyzetA piaci helyzet

A D-Link, a teljes hálózati rendszert alkotó fogyasztói és üzleti hálózati termékek gyártója vezető pozíciót ért el a Draft 802.11n Wi-Fi termékek gyártójaként világszerte. Az In-Stat elemző cég szerint jelentős növekedést ért el 2007 negyedik negyedévében, felülmúlva legnagyobb versenytársait is, a Linksys-t és a Belkint.

 a piaci helyzetA piaci helyzet

A D-Link, a teljes hálózati rendszert alkotó fogyasztói és üzleti hálózati termékek gyártója vezető pozíciót ért el a Draft 802.11n Wi-Fi termékek gyártójaként világszerte. Az In-Stat elemző cég szerint jelentős növekedést ért el 2007 negyedik negyedévében, felülmúlva legnagyobb versenytársait is, a Linksys-t és a Belkint.

A D-Link 584,000 Draft 802.11n terméket adott el világszerte 2007 negyedik negyedévében. Az In-Stat WLAN piacelemzése szerint* 33%-os piaci részesedést tudhat magáénak, melyet a Linksys követ 28.4%-kal, a Belkin 17%-kot, a NETGEAR 13.2%-ot tudhat magáénak.

"A D-Link vezető gyártóvá vált a Draft 802.11n termékek piacán, mely jelzi a piac elkötelezettségét az általa kínált technológia iránt," mondta Norm Bogen, az In-Stat, a számítástechnikai és hálózati piac vezető elemző cégének hálózati igazgatója. "Annak ellenére, hogy a 802.11n szabvány még mindig draft fázisban tart, a piac teljes mértékben elfogadta a technológiát, és ezt igazolják az eladások világszerte, és a tény, hogy egyre több felhasználó választja a nagyobb sebességet, lefedettséget, melyet a draft 802.11 n technológia kínál otthoni és irodai felhasználók számára."

A vezeték nélküli helyi hálózat (WLAN) technológia új generációja, a Draft 802.11n drámai fejlődést kínál az adatátvitelben és a lefedettségben a már meglévő 802.11b és 11g eszközökkel. Otthoni használat esetén a draft 802.11n szabvány háromszoros lefedettséget biztosít video továbbításra is, egy hagyományos házból több TV felé. Irodai vagy vállalati környezetben a draft 802.11n kritikus alkalmazásokat is támogat a Quality of Service (QoS) és a vezetékes kapcsolat szintjét is elérő biztonsági funkciókkal.

"A Draft 802.11n a nagysebességű vezeték nélküli megoldások új generációja, mely folyamatosan növekvő megbízhatóságot, gyorsabb adatátvitelt és nagyobb lefedettséget biztosít, mint elődjei, és támogatja az olyan kritikus alkalmazásokat is, mint az online játék és a HD átvitel," mondta Steven Joe, a D-Link Systems, Inc. elnöke. „Örömmel tapasztaljuk, hogy a piac elfogadta, és kedveli 11n termékcsaládunkat, így folytatjuk ezen szabványra épülő otthoni és vállalati termékeink fejlesztését."

A D-Link Draft 802.11n népszerű termékcsaládjába tartozik, a Wireless N, RangeBooster N® és Xtreme NTM Gigabit router-, adapter- és kiegészítő termékcsalád. A D-Link Draft 802.11n routerét, az Xtreme N Gaming routert (DGL-4500) játékosok számára tervezték, mely elemzi a hálózati forgalmat, és automatikusan előnyt kínál az online játékalkalmazások számára.

 http://www.dlink.com/products/wireless11n

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.