A Disney Csatorna 2010. DECEMBER 1-JÉN, SZERDÁTÓL ünnepi vidámsággal árasztja el az otthonokat: jönnek a „Sonny, a sztárjelölt" új, karácsonyi epizódjai, valamint minden hétköznap 14:00 órától az adventi tripla epizódok olyan sorozatokból, mint a „Varázslók a Waverly helyből", a „Zack és Cody élete" és az „Aaron Stone".

A Disney Csatorna 2010. DECEMBER 1-JÉN, SZERDÁTÓL ünnepi vidámsággal árasztja el az otthonokat: jönnek a „Sonny, a sztárjelölt" új, karácsonyi epizódjai, valamint minden hétköznap 14:00 órától az adventi tripla epizódok olyan sorozatokból, mint a „Varázslók a Waverly helyből", a „Zack és Cody élete" és az „Aaron Stone".

Az ünnepek alatt adásba kerül még a „Phineas and Ferb Karácsonyi Vakáció" bővített verziója és a legújabb animációs kisfilm: a „Monstrum Pankrátor Matuka" is. Ezenkívül egy seregnyi filmpremier és olyan Disney kedvencek érkeznek a képernyőkre, mint a „Rocktábor 2: Záróbuli" bővített verziója, a „Szörny Rt.", a „Hófehérke és a hét törpe", vagy a „Harriet, a kém: Blogháború".

Így áll össze a Disney Csatorna különleges ünnepi adásmenete:

„PHINEAS ÉS FERB"

A Disney Csatornán a karácsonyi különkiadás, a „Phineas and Ferb Karácsonyi Vakáció" bővített változata december 4-én, szombaton, 07:30-tól kerül adásba. Ebben az ünnepi hangulatú mesében Phineas és Ferb meg akarja mutatni a Télapónak, mennyire hálásak a munkájáért, amit minden karácsonykor végez. Ebben az epizódban elhangzik egy vadonatúj dal is.

„Monstrum Pankrátor Matuka"

A legújabb animációs kisfilm, a Pixar nagy sikerű alkotásából, a "Verdák"-ból készült „Monstrum Pankrátor Matuka" épp Mikulásra érkezik meg a Disney Csatornára: december 4-én, szombaton lesz látható, 18:30-kor. Ezeknek az akciódús epizódoknak a főhőse Villám McQueen rozsdás, ám hűséges barátja, Matuka, aki most elmeséli nekünk ifjúságát, amikor tűzoltóautó, híres fenegyerek és még híresebb buldózer-viador volt Spanyolországban.

„ROCKTÁBOR 2: ZÁRÓBULI"

December 11-én, szombaton és december 12-én, vasárnap 10:30-tól, egy tematikus hétvége keretében a Disney Csatorna a „Jonas L.A." és a „Rocktábor" sugárzásával hoz nekünk egy kis nyári napsütést a télbe. Nehogy lemaradjatok a „JONAS L.A." maratonról DECEMBER 11-ÉN, SZOMBATON és DECEMBER 12-ÉN VASÁRNAP 10:30-kor és 16:30-kor, valamint a „Rocktábor 2: Záróbuli" című film legújabb, bővített verziójáról, amiben most még egy vadiúj dalt hallhattok. Premier December 11-én, szombaton 12:30-kor és 19:00-kor.

„MICKEY EGÉR JÁTSZÓTERE"

Tarts Mickey-vel és csapat többi tagjával, és nézd a „Hagyományos Meséket" DECEMBER 20-ÁN HÉTFŐN 07:00-kor. A „Mickey Mouse Clubhouse" tematikus epizódjaiban a csapat tagjai – a maguk módján – mind-mind csavarnak egyet a klasszikus, hagyományos meséken. Gyere, és nézd meg Minnie-t Piroskának, Daisy-t pásztorlánynak öltözve, és az is kiderül, hogy Goofy kiállja-e a lovagi próbát.

„SZÖRNY RT."

KARÁCSONY NYAPJÁN, December 24-én, pénteken 9:00-kor végre a Disney Csatorna is műsorra tűzi a nagy sikerű Szörny Rt.-t, hogy ezzel is különlegessé varázsolja az ünnepet. Iszony City-t, ezt a virágzó iparvárost a legkülönbözőbb formájú és méretű szörnyek népesítik be. Itt lakik Sully és lakótársa, kollégája és egyben legjobb barátja, Mike Wazowski is. A film az ő frenetikus kalandjaikat követi nyomon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük