A ragyogó színű, saját tervezésű minták, a bőr használata egészen különlegessé és összetéveszthetetlenné teszik a kollekciót.

 

A ragyogó színű, saját tervezésű minták, a bőr használata egészen különlegessé és összetéveszthetetlenné teszik a kollekciót.

 

A tervező Fellini, a Vatikán, az őskeresztény katakombák és rítusok inspirálta kollekciója minden eddiginél különlegesebb, egyedi mintákat kombinál geometrikus, újszerű szabásvonalakkal. A nyomtatott anyag mintáit helyenként kézi gyöngyözés emeli ki.

A kollekció elkészültét megelőzően hosszasan kísérleteztünk új anyagokkal, mintákkal és szabásvonalakkal, és természetesen ismét megjelenik a mintákban a márka címerállata, az iker UNISUS, számtalan variációban. 

 

DORA ABODI darabjai egyaránt kísérletezőek ugyanakkor stílusosak, hordhatóak: minden ruha időtlen és mégis kortárs, önmagukban és más darabokkal kombinálva is működnek, ezáltal a szezon nélkülözhetetlen darabjaivá válhatnak minden nő gardróbjában.

A kollekcióhoz egy teljes, markáns kiegészítő sorozat is párosul: az utolsó szegecsig kézzel készült TWIN UNISUS fémclutch sorozat  új modellekkel bővült.

A már klasszikusnak számító Phoenix Egg/Carpathian Warrior gömbtáska, illetve szintén kézzel készült fémékszerek és pink bőrtalpú csizmák jelentős mértékben hozzájárulnak a kollekciót övező sajátos atmoszférához.

 

Abodi Dóra ez év januárjától a Domus Academy és a Vogue Talents különdíjnak köszönhetően már Milánóból irányítja a Dora Abodi brandet.

 

Hamarosan bemutatják a 111 by Dora Abodi almárkát is, amely szélesebb közönséget céloz meg elérhetőbb árakkal, a márkától már megszokott minőséggel.

A ruhák nagy része továbbra is elérhető a Showroom R9-ben.

DORA ABODI brand ruhái Magyarországon az Ourstyle Boutique-ban megtekinthetők és megvásárolhatók.

 

www.doraabodi.com
http://doraabodi.com/blog/
http://doraabodi.tumblr.com/

http://www.facebook.com/DoraAbodi

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük