2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A felelősség a Tiéd! – Felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő honlapot indított a Dreher Sörgyárak Zrt.

4 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/21944"><img class="image thumbnail" src="/files/images/alkohol.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.alkohol.info.hu" title="www.alkohol.info.hu" width="100" height="64" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.alkohol.info.hu/">www.alkohol.info.hu</a> </strong></span></span>Alkohol.info.hu címmel indított felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő honlapot a Dreher Sörgyárak Zrt. A most elkészült weboldal a vállalat Talmácsi Gáborral közösen indított Felelős Alkoholfogyasztás Programjának legújabb eleme.

www.alkohol.info.huwww.alkohol.info.hu Alkohol.info.hu címmel indított felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő honlapot a Dreher Sörgyárak Zrt. A most elkészült weboldal a vállalat Talmácsi Gáborral közösen indított Felelős Alkoholfogyasztás Programjának legújabb eleme.

www.alkohol.info.huwww.alkohol.info.hu Alkohol.info.hu címmel indított felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő honlapot a Dreher Sörgyárak Zrt. A most elkészült weboldal a vállalat Talmácsi Gáborral közösen indított Felelős Alkoholfogyasztás Programjának legújabb eleme.

Az oldal az egyéni felelősség központba állításával az érdemi tájékoztatásra helyezi a hangsúlyt, és olyan kérdésekkel foglalkozik, mint az alkohol szervezetünkre gyakorolt hatása, az alkoholfogyasztás és az egészséges életmód kapcsolata, vagy a társas érintkezés azon helyzetei, melyben a felelős magatartás kiemelt jelentőséggel bír.

 

  A Dreher Sörgyárak Zrt. január 12-én indította útjára új informatív honlapját, a www.alkohol.info.hu-t, mely a felelős alkoholfogyasztás fontosságára hívja fel a felnőtt magyar lakosság figyelmét.

A weboldal elsődleges célja a tájékoztatás és a figyelemfelhívás. Az oldal olyan hasznos információkat, gondolatokat kínál, melyek segítséget nyújtanak az alkoholfogyasztás hatásainak megismerésében, a felelős döntés meghozatalában.

Az Alkohol.info.hu indulása alkalmából Talmácsi Gábor 2009. január 19-én, 14 és 16 óra között élő chat-tel várja a honlapra látogatókat, ahol a felelősségről, a versenyzésről, vagy az élet fontos, érdekes kérdéseiről is szívesen cseveg majd az érdeklődőkkel.

A Dreher Sörgyárak Zrt. évek óta kiemelt prioritással kezeli a felelős alkoholfogyasztás kérdését. A vállalat Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyző közreműködésével 2008 nyarán indította útjára a Dreher Sörgyárak Felelős Alkoholfogyasztás Programját, társadalmi értékteremtés céllal.

A www.alkohol.info.hu weboldal bemutatása e kezdeményezés folytatása. Az oldal az érdemi tájékoztatásra, a sokrétű információátadásra helyezi a hangsúlyt, hiszen felelős döntés kizárólag a megfelelő ismeretek birtokában hozható meg. A honlap bevezetését a vállalat átfogó online hirdetési kampánnyal is támogatja.

„A Dreher Sörgyárak Zrt. fontos feladatának tekinti, hogy népszerűsítse a felelős alkoholfogyasztás eszméjét. Ennek fényében, Felelős Alkoholfogyasztás Programunk legújabb lépéseként indítottuk útjára az Alkohol.info.hu oldalt, mely kifejezetten az „egyénre" fókuszál. A weboldal célja, hogy hasznos és érdekes információk segítségével hívja fel a magyar társadalom figyelmét a felelős alkoholfogyasztás fontosságára, valamint a mértéktelen alkoholfogyasztás veszélyeire" – mondta Dr. Vass Kornélia, a Dreher Sörgyárak Zrt. kommunikációs igazgatója. „Bízunk benne, hogy az oldal hozzájárul ahhoz, hogy a felelős alkoholfogyasztás kérdése beépüljön a köztudatba, és sokakat segít a felelős döntés meghozatalában!"

A www.alkohol.info.hu-nak köszönhetően többek között megtudhatjuk, hogy milyen hatással van az alkohol az emberi szervezetre, és kiderül, hogy mit is takar a kultúrált, felelős alkoholfogyasztás fogalma. A honlap érdekességei közé tartozik például a „Mi történik, amikor alkoholt iszunk?" animációs test ábra, amely interaktív módon, hét lépésben mutatja be, hogyan hat az alkohol legfontosabb szerveinkre, miközben végighalad testünkön.

A naprakész információk érdekében az oldal a későbbiekben folyamatosan új ismeretekkel bővül.

Az új honlapon többször találkozhatunk Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyzővel is, aki a felelős alkoholfogyasztás elkötelezett híve.

„Sportemberként nap mint nap felelős döntéseket kell hoznom – amelyek magamra és környezetemre is hatással vannak. A megfelelő döntés meghozatalához pedig nélkülözhetetlenek számomra a hiteles és tartalmas információk" – mondta Talmácsi Gábor. „A www.alkohol.info.hu oldal számos érdekességet tartalmaz az alkoholról és annak hatásairól. Minél többet tudunk meg az alkoholfogyasztás lehetséges következményeiről, annál biztosabb, hogy felelősen döntünk, hiszen tisztán látjuk tetteinket."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.