www.iskolateve.huwww.iskolateve.hu

Három tantárgy dacol az ifjúsággal talán évszázadok óta, a fizika-matematika-kémia Bermuda-háromszöge az iskolás generációk legnagyobb rejtélyei közé tartozik a mai napig.

 www.iskolateve.huwww.iskolateve.hu

Három tantárgy dacol az ifjúsággal talán évszázadok óta, a fizika-matematika-kémia Bermuda-háromszöge az iskolás generációk legnagyobb rejtélyei közé tartozik a mai napig. A Sprinter Kiadó Öveges-kiadványai mellett azonban most már a nagy sikerű Mindenki iskoláját is újrafelfedezésre kínálja, nem csak néhai diákoknak! A DVD-sorozat időtálló, hiszen a fizika, a matematika és a kémia nem változtak az elmúlt évek során sem. Ugyanakkor a Mindenki iskolája nem a magolásra, hanem a szemléltetésre helyezi a hangsúlyt, így szórakoztató a 21. századi tanulóknak, szülőknek és tanároknak egyaránt.     

Számos tanár és egykori diák emlékszik ma is a nagyszabású televíziós sorozatra, amelyben Dr. Sas Elemér Öveges professzor nyomdokaiba lépve szerez felejthetetlen perceket a nézőknek. Rendszeres beszélgetőpartnere Antal Imre, mellettük pedig feltűnik az ismert televíziós személyiségek színe-java, tudósok, szakemberek.          

A sorozat, amelyet egy ország nézett, finom humorral vezeti be a nézőt a fizika, a kémia és a matematika rejtelmeibe, és a szemléltetés sem korlátozódik csupán a stúdióban rögzített látványos kísérletekre. A jobb és könnyebb megérthetőséget a gyakorlati alkalmazás helyszínein, illetve a természetben felvett képsorok, riportok egészítik ki, így a gyerekek vagy felnőtt nézők könnyen megérthetik, hogyan kapcsolódnak a tanultak a valós élethez.        

(Forrás: www.iskolateve.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük