2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A felvételizőket jutalmazza a djuice

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52735"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_106.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A djuice minden fiatalt jutalmazni szeretne, aki idén nekifutott a felsőoktatási felvételinek. A fiatalok mobilmárkája saját fejlődésösztönző és kedvezményprogramjában, a myLife-ban a sikeres és a sikertelen felvételi eredményt egyaránt pontokkal jutalmazza, ezen felül a felvételt nyert diákok számára különleges készülékvásárlási kedvezményekkel és egyetemisták közötti 0 Ft-os percdíj ajánlattal készül.

A djuice minden fiatalt jutalmazni szeretne, aki idén nekifutott a felsőoktatási felvételinek. A fiatalok mobilmárkája saját fejlődésösztönző és kedvezményprogramjában, a myLife-ban a sikeres és a sikertelen felvételi eredményt egyaránt pontokkal jutalmazza, ezen felül a felvételt nyert diákok számára különleges készülékvásárlási kedvezményekkel és egyetemisták közötti 0 Ft-os percdíj ajánlattal készül.

A djuice minden fiatalt jutalmazni szeretne, aki idén nekifutott a felsőoktatási felvételinek. A fiatalok mobilmárkája saját fejlődésösztönző és kedvezményprogramjában, a myLife-ban a sikeres és a sikertelen felvételi eredményt egyaránt pontokkal jutalmazza, ezen felül a felvételt nyert diákok számára különleges készülékvásárlási kedvezményekkel és egyetemisták közötti 0 Ft-os percdíj ajánlattal készül.

 

Az utóbbi időkben minden felsőoktatásba felvételiző diák joggal izgulhatott, hiszen a ponthatárok és az eredmények július 21-én láttak napvilágot. A fiatalok mobilmárkája együtt ünnepel a sikeres felvételizőkkel és egy rendkívül kedvező mobil-ajánlattal készül számukra, amely rögtön a kezdetektől megkönnyítheti az egyetemi éveket. A djuice kizárólag a sikeresen felvételizőknek szánt exkluzív ajánlatának kidolgozásakor az általa megkérdezett diákok válaszaiban megfogalmazott igényeket vette alapul. Ennek eredményeként a sikeres felvételizők számára választható készülékkínálatba a
wi-fi kapcsolatra képes, nagy kijelzős és qwerty billentyűzettel rendelkező telefonok kerültek, így a diákok az egyetemmel és a közösségi élettel kapcsolatos ügyeiket bárhol könnyedén intézhetik.

 

A diákok igénye egy rendkívül kedvező ajánlatban testesül meg a djuice kínálatában: azok a fiatalok, akik bemutatják az idén megpályázott felsőoktatási intézmény által küldött sikeres felvételit igazoló levelet bármely djuice Café-ban vagy Telenor üzletben, egyedi kedvezményes ajánlatban 0 Ft-ért juthatnak az érintőképernyős Samsung Star II, vagy 3990 Ft-ért a qwerty billentyűzettel rendelkező Nokia C3-00 okostelefonhoz. Az ajánlatban szereplő készülékek a felsőoktatásban tanulók számára kidolgozott pénztárca-barát intercampus tarifacsomaggal vásárolhatóak meg, kétéves hűségnyilatkozattal. Az intercampus tarifacsomag havidíja mindössze 1000 Ft és a kezdeményezett hívásonként egyszeri 10 Ft-os kapcsolási díj mellett csoporton belül 0 Ft-os percdíjat, csoporton kívülre is igen kedvező, hálózaton belül 10 Ft-os, hálózaton kívülre belföldön 15 Ft-os percdíjat kínál.

 

Az exkluzív ajánlat választásával a diákok a márka fejlődésösztönző és kedvezményprogramjához, a myLife-hoz is csatlakozhatnak. A program keretein belül nem a szolgáltatónál elköltött forintokat, hanem az életben elért eredményeket, sikereket jutalmazza a mobilmárka. Pl.: érettségi, nyelvvizsga, diploma, sporttagsági, sporteredmény, könyvtári tagság, csonttörés, vérvétel, közhasznú pályázaton való részvétel, elvégzett diákmunka, házasság, stb. A 2011-es felsőoktatási felvételi a myLife-ban is pontot ér: meglévő és új tagok számára a djuice 300 pontot ad a sikeres, és 100 pontot a sikertelen felvételi igazolása esetén. A myLife másik előnye a djuice szerződött partnereinél elérhető vásárlási kedvezmény, amellyel olcsóbban elérhetővé válnak népszerű divatmárkák, sport- és élményszervező cégek vagy akár sportszer és logikai, ügyességi játékkereskedő cégek ajánlatai, de myLife-osként könyveket is kedvezménnyel vásárolhatnak a mobilmárka előfizetői.

A djuice tehát egy kedvezményesen megvásárolható okostelefonnal, egyetemistáknak csoporton belüli 0 Ft-os beszélgetési lehetőséggel és a myLife tagság által biztosított előnyökkel szeretné támogatni a felsőoktatásban töltendő kemény éveket. A felvételi ajánlatot kihasználó fiatalok azonnal megkapják a sikeres felvételiért járó 300 myLife pontot is.

 

http://www.djuice.hu/felveteli
 http://djuice.hu/mylife  
 http://facebook.com/djuice.hungary
 http://djuice.hu/intercampus

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.