2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Ferodo® új féknyergeket vezet be a piacon

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/96937"><img class="image image-preview" src="/files/images/fék_0.preview.jpg" border="0" width="465" height="462" /></a></span>A Federal-Mogul Motorparts 1322 alkatrésszel tovább bővíti féktermékeinek prémium márkáját. <p> 

A Federal-Mogul Motorparts 1322 alkatrésszel tovább bővíti féktermékeinek prémium márkáját.

 

A Federal-Mogul Motorparts 1322 alkatrésszel tovább bővíti féktermékeinek prémium márkáját.

 

A Federal-Mogul Motorparts, amely a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egyik divíziója, tovább bővíti fékalkatrészeinek termékválasztékát. A Ferodo®, az OE-minőségű fékalkatrészek gyártója egy új termékcsoportot vezetett be, hogy a vevőinek a féknyergek széles választékát kínálhassa.

 

Azt követően, hogy a Ferodo az év elején jelentős bővítést hajtott végre hidraulikai termékei portfóliójában és újabb kábelekkel egészítette ki meglevő kínálatát, most további, több mint 1300 féknyereggel jelent meg a piacon, lefedve ezzel az összes jelentős gépjárműgyártó autótípusait. Az alkatrészeket szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy a lehető legjobb teljesítményt és kényelmet nyújtsák minden egyes fékezéskor.

 

A felújított alkatrészekhez ugyanazok a garanciális feltételek és szolgáltatások járnak, mint a Ferodo új termékeihez. Minden alkatrészt alapos tisztításnak, ellenőrzésnek és felújításnak vetnek alá, hogy garantált legyen a vevők által elvárt biztonság és minőség. Az alkatrészeket a teljes körű nyomonkövethetőség érdekében jelöléssel látják el, hogy az ügyfelekben ne merüljön fel kétség a termékek megbízhatóságával kapcsolatban.

 

„A Ferodo a hírnevét a féktermékekkel kapcsolatos kiemelkedő szakértelme és a prémium minőségű fékalkatrészei gyártása révén szerezte" – mondja Silvano Veglia, a Federal-Mogul Motorparts EMEA régióért felelős, féktermékekkel foglalkozó pótalkatrészpiaci termékigazgatója. „A termékskála bővítését azok a műhelyek és szerelők ösztönzik, akik az összes fékalkatrészt egy olyan prémium márkától kívánják beszerezni, amelyben a tapasztalataik alapján megbízhatnak."

 

A Ferodo rövidesen egy új fékdob-termékcsaláddal bővíti kínálatát, és az év során minden termékcsoportjában további paletta- és járműlefedettség-bővítést fog végrehajtani.

A féknyergek már rendelhetők készletről, és megtekinthetők a Ferodo.com honlapról elérhető TecDoc elektronikus katalógusban, valamint az FMeCaten.

 

www.federalmogul.com

http://www.ferodo.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.