2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A főszerkesztő szabadságra megy…

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/4713"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo.thumbnail_3.jpg" border="0" alt="www.euroastra.info" title="www.euroastra.info" width="100" height="97" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="/">www.euroastra.info</a> </strong></span></span><p>No nem kell megijedni, szerda este talalkozunk friss hirekkel az Euroastran. Csak mivel hosszabb időre megyek el, szükségesnek látom bejelenteni olvasoóinknak, az összeesküvés elméletek keletkezését megelőzendő.</p><p>

  www.euroastra.infowww.euroastra.info

No nem kell megijedni, szerda este talalkozunk friss hirekkel az Euroastran. Csak mivel hosszabb időre megyek el, szükségesnek látom bejelenteni olvasoóinknak, az összeesküvés elméletek keletkezését megelőzendő.

  www.euroastra.infowww.euroastra.info

No nem kell megijedni, szerda este talalkozunk friss hirekkel az Euroastran. Csak mivel hosszabb időre megyek el, szükségesnek látom bejelenteni olvasoóinknak, az összeesküvés elméletek keletkezését megelőzendő.

Lenne anyag is, ez alatt az idő alatt, ha … lenne eszköz hozzá. Mondhatnák erre a menedzser kuncsaftok van laptop, tessék azt használni. Igen szerkesztőségünknek van egy hurcolható kivitelű – majd öt kilós – példánya, ami ma is kifogástalanul működik. Csak sajnos nem riportra való. Az még saját kocsival való közlekedés esetén ki lehet birni, de ha az ember nem igy megy, akkor bizony az a hátizsáknyi szereléssel együtt bizony itthon marad. Arról nem is szólva, hogy arról az anyagot galambpostával kellene eljuttatni az Astrára.

Hogy miért nem veszünk korszerű laptopot? Nos mert egyszerűen nem telik rá, kormányunk sajátos adópoltikájának következményeként. Az évek során  lehetséges szponzoroktól több igéretet kaptunk, de azok igéretek maradtak csupán. Volt olyan igérő, aki azóta már más cégnél dolgozik, de van olyan is, aki egyszerűen "elfeledkezett" róla. Rádiótelefonról, meg akármilyen szuper, de nem lehet web-es ujságot irni. Még fényképezni is nehezen, mert kizárólag a hatékony remegésgátlót felejtették ki belőlük. A fényképezőgépünk is eléggé régi, de kiváló és szállítható.

Szóval igy marad a másfél napos szünet szerda estig. Remélhetően addig is találnak olvasnivalót lapunkon. És a szünetért meg elnézést kérek mindekitől

Johannes

Az Euroastra Internet Magazin főszerkesztője

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.