CELSIUS W370 alapszintű munkaállomásCELSIUS W370 alapszintű munkaállomás

A Fujitsu Siemens Computers a 2008. november 12-én és 13-án megrendezett augsburgi VISIT 2008 kiállításon mutatta be legújabb munkaállomás-innovációit.

 

 CELSIUS W370 alapszintű munkaállomásCELSIUS W370 alapszintű munkaállomás

A Fujitsu Siemens Computers a 2008. november 12-én és 13-án megrendezett augsburgi VISIT 2008 kiállításon mutatta be legújabb munkaállomás-innovációit.

 

 Az új CELSIUS W370 alapszintű munkaállomás jellemzői közül említést érdemel az Intel® CoreTM2 Quad vagy Intel® CoreTM2 Duo processzort tartalmazó továbbfejlesztett platformtechnológia és az opcionális NVIDIA Quadro FX 1700 grafikus bővítőkártya. A CELSIUS támogatja a Blu-ray lemezeket és a 7×24 órás működést. 18 dB-es zajkibocsátásával ez kategóriája legcsendesebb munkaállomása. A Fujitsu Siemens Computers új formatervét tükröző gép tökéletesen harmonizál a cég üzleti portfoliójának többi termékével.

Az alapszintű CAD műveletek, 2D digitális tartalomkészítés (DCC) és az automatizált elektronikai tervezés (EDA) támogatására készült CELSIUS munkaállomások – köztük különösen is a CELSIUS W 370 – maradéktalanul kielégítik a felső kategóriás PC-nél nagyobb teljesítményű gépet kereső üzleti felhasználók igényeit. Az új munkaállomás fő jellemzői közé tartozik az egyszerű bővítés. A CELSIUS W370 esetében a processzorteljesítmény, a grafika, a memória és a merevlemezek száma is könnyen az egyedi szükségletekhez igazítható.

Az optimalizált hűtésű házba szerelt CELSIUS W370 a piac legcsendesebb Intel® CoreTM2 Quad processzoros munkaállomásainak egyike. (Túl)teljesíti a zöld számítástechnika szabványait, és a Fujitsu Siemens Computers környezetvédelmi elkötelezettségével összhangban 80 százalékos hatásfokú tápegységgel, az Energystar 4.0 szabvány előírásai szerint működik. Ennek köszönhetően a modell tagja a vállalat ún. „ProGreen" kínálatának.

A CELSIUS W370 piaci megkülönböztető jegyeinek egyike az állapotjelző LCD-panel, amely még akkor is kijelzi a rendszer állapotát, ha nem fut az operációs rendszer. Egyebek mellett ez is megkönnyíti a felhasználók számára a problémák korai stádiumban történő azonosítását és megoldását. Az Intel® vProTM technológiát és a Fujitsu Siemens Computers DeskView kliensfelügyeleti szoftverét is futtató új munkaállomás a rendszergazdák szempontjából is ideális. Valamennyi jellemzője és adminisztrációs feladata (pl. leltárkezelés, rendszerállapot-figyelés, BIOS konfigurálás) távolról is elérhető illetve elvégezhető, ami fokozza a rendszer biztonságát és az infrastruktúra hatékonyságát. Ezek a képességek a CELSIUS W370 teljes élettartamra vetített összköltségét (TCO) is csökkentik.

„A CELSIUS W sorozat sokoldalú munkaállomásai költségtudatos felhasználóknak készültek. A kiváló munkaállomás-teljesítményt nyújtó CELSIUS W370 ideális választás a CAD, a DCC és a pénzügyi alkalmazások futtatására. Jól illeszkedik fejlettebb feladatokhoz szánt termékeink kínálatába" – jelentette ki Dieter Heiss, a Fujitsu Siemens Computers üzleti PC-kért felelős igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük