2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Gyermekmentő karácsonya: több mint százezren segítettek a rászoruló gyerekeknek

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97634"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_639.jpg" border="0" width="198" height="255" /></a></span>A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat idei karácsonyi programjain mintegy 3000 hátrányos helyzetű gyereknek a karácsonyát igyekezett gazdagabbá, örömtelibbé tenni.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat idei karácsonyi programjain mintegy 3000 hátrányos helyzetű gyereknek a karácsonyát igyekezett gazdagabbá, örömtelibbé tenni.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat idei karácsonyi programjain mintegy 3000 hátrányos helyzetű gyereknek a karácsonyát igyekezett gazdagabbá, örömtelibbé tenni.

A „Mindenki karácsonya" rendezvényen, a Parlamenti karácsonyon, a „Diótörő" című mesebalett-előadáson, a Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjában rendezett karácsonyán és egy egész műsoros vasárnapon a Fővárosi Nagycirkuszban pazar előadással, ajándékokkal, játékos programokkal, étellel-itallal ajándékozta meg az ország minden szegletéből érkezett rászoruló gyerekeket. A Vígszínház „Óz, a csodák csodája" előadása is kimondottan ünnepi családi program volt.

Mindez nem jöhetett volna létre az önzetlen, nagyvonalú segítség nélkül, melyet tagjaink és támogatóink nyújtottak nekünk. A közmédiával együtt szervezett, sikeres adománygyűjtő kampányunk hatására 58000 felajánlás érkezett be hozzánk, és a rendezvényeink nyomán is rengeteg támogatást kaptunk. Összesen százezernél is több ember mozdult meg a közös, jó ügyért, a hátrányos helyzetű, beteg gyerekekért. Ki-ki kisebb-nagyobb pénzösszeggel, tárgyi adománnyal, a szaktudásával, művészetével, a sportsikereivel vagy éppen a kétkezi munkájával járult hozzá ahhoz, hogy segíteni tudjunk a gyerekeknek, akiknek erre szükségük van. 2015-ben a Gyermekmentő Szolgálat mintegy 25000 gyereknek és több tucat gyerekintézménynek nyújtott támogatást.

A kampány lezárult, de a segítségre továbbra is szükség van. Szolgálatunk adományvonala jövőre is működik. A 13600-as telefonszámon a 05-ös kód beütésével hívásonként és SMS-enként 250 forinttal támogathatja munkánkat.

A köztévén folyó kampányhoz felajánlott relikviákat még meg lehet vásárolni december 31-ig a http://www.mediaklikk.hu/musor/jonaklennijo/ oldalon.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.