2023.május.29. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A három, gyermekeket támogató alapítvány között az ügyfelek szavazatai alapján osztottaa szét a pénzt a Citibank.

2 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/21288"><img class="image _original" src="/files/images/kar.gif" border="0" width="82" height="87" /></a></span>Az év társadalmilag felelős bankja premier díjának győzteseként a Citibanknál úgy döntöttek, hogy szakítanak az év végi ügyfélajándékozás hagyományával, és e díj szellemében az idei karácsonyi ügyfélajándékokra szánt összeget a rászoruló gyermekek karácsonyi megajándékozására fordítják. </p><p> 

 

karAz év társadalmilag felelős bankja premier díjának győzteseként a Citibanknál úgy döntöttek, hogy szakítanak az év végi ügyfélajándékozás hagyományával, és e díj szellemében az idei karácsonyi ügyfélajándékokra szánt összeget a rászoruló gyermekek karácsonyi megajándékozására fordítják.

 

 

karAz év társadalmilag felelős bankja premier díjának győzteseként a Citibanknál úgy döntöttek, hogy szakítanak az év végi ügyfélajándékozás hagyományával, és e díj szellemében az idei karácsonyi ügyfélajándékokra szánt összeget a rászoruló gyermekek karácsonyi megajándékozására fordítják.

 

A Citibank által előzetesen kiválasztott három, gyermekekkel foglalkozó alapítvány között, melyeken keresztül a gyermekek megajándékozása történik, az ügyfelek szavazatai arányában osztották szét a rendelkezésre álló pénzalapot.

Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy a MasterCard idén először meghirdetett társadalmi felelősségvállalásért járó díját a Citibanknak ítélték, elismerve a pénzügyi oktatás, illetve a vállalkozásfejlesztés terén végzett hosszú távú munkánkat. Ennek szellemében nem is tehettünk mást, minthogy e program elindításával is megfeleljünk ennek a tiszteletre méltó díjnak. S mivel ilyenkor, a karácsonyra készülődés idején óhatatlanul eszünkbe jutnak a nehéz sorsú gyermekek, akiknek nem lehet olyan felhőtlen a karácsonyuk, mint sokunké, úgy döntöttünk, hogy az ügyfélajándékokra szánt pénzt arra fordítjuk, hogy minél többüket megajándékozhassuk."

„Természetesen ügyfeleinket is tájékoztattuk a kezdeményezésről, és őket is meghívtuk, hogy szavazzanak az általuk kedvelt intézményre. Nagy örömünkre, sokan közülük részt is vettek a szavazáson, melynek eredménye alapján osztottuk szét a pénzt." – tette hozzá Sianturi úr.

A három kiválasztott alapítvány közül az Útkereső Alapítvány a Gyermekekért 3,5 millió forint, az ÁGOTA Alapítvány 2 millió forint, a Sláger Angyal Alapítvány 1,5 millió forint adományban részesült, idén rajtuk keresztül járult hozzá a Citibank ahhoz, hogy a nehéz sorsú gyermekek is megélhessék az idei karácsony varázsának örömét.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.