2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Dinamikus páros:Az AMILO Sa 3650 noteszgép és a GraphicBooster új korszakot nyit

4 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/21290"><img class="image thumbnail" src="/files/images/A7635_AmiloBooster-.thumbnail.jpg" border="0" alt="AMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster" title="AMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>AMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster</strong></span></span> <p>A grafikus teljesítmény akár 470 százalékos növelésére képes AMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster páros tökéletes eszköz a mobilitás és a grafikus csúcsteljesítmény egyidejű eléréséhez. Ez az eredmény a Fujitsu Siemens Computers világszinten is egyedülálló külső grafikus megoldásával valósul meg. Az AMILO GraphicBooster és AMILO Sa 3650 noteszgép kompakt, intelligens, nagy teljesítményű és stílusos - egyszóval ütőképes párost alkot! </p><p> 

  amilo sa 3650 noteszgép + graphicboosterAMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster

A grafikus teljesítmény akár 470 százalékos növelésére képes AMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster páros tökéletes eszköz a mobilitás és a grafikus csúcsteljesítmény egyidejű eléréséhez. Ez az eredmény a Fujitsu Siemens Computers világszinten is egyedülálló külső grafikus megoldásával valósul meg. Az AMILO GraphicBooster és AMILO Sa 3650 noteszgép kompakt, intelligens, nagy teljesítményű és stílusos – egyszóval ütőképes párost alkot!

 

  amilo sa 3650 noteszgép + graphicboosterAMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster

A grafikus teljesítmény akár 470 százalékos növelésére képes AMILO Sa 3650 noteszgép + Graphicbooster páros tökéletes eszköz a mobilitás és a grafikus csúcsteljesítmény egyidejű eléréséhez. Ez az eredmény a Fujitsu Siemens Computers világszinten is egyedülálló külső grafikus megoldásával valósul meg. Az AMILO GraphicBooster és AMILO Sa 3650 noteszgép kompakt, intelligens, nagy teljesítményű és stílusos – egyszóval ütőképes párost alkot!

 

A mindössze 18 x 13 x 3,35 cm méretű és alig fél kilós grafikus egység az ATI Mobility RadeonTM HD 3870 grafikus vezérlőtől és az 512 MB dedikált grafikus memóriától nyeri teljesítményét. Az  AMILO Sa 3650 noteszgép a 3D játékokkal, a HD videókkal és a HD képfeldolgozási feladatokkal is könnyedén boldogul. A géphez akár három megjelenítő is csatlakoztatható. A GraphicBooster DVI-I és HDMI, az AMILO Sa 3650 noteszgép pedig DVI-I csatlakozóval rendelkezik. A kis fogyasztású csomag két USB 2.0 portjához vezeték nélküli billentyűzet és egér is csatlakoztatható. Az AMILO Sa 3650 és az AMILO GraphicBooster hazánkban 2009 januárjában kerül a szaküzletek polcaira, 279.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron.

„Nem öncélúan, hanem az értékteremtést szem előtt tartva akarjuk élvonalbeli technológiákkal ellátni ügyfeleinket" – jelentette ki Hartmut Woerrlein, a Fujitsu Siemens Computers otthoni noteszgépekért felelős igazgatója. „A partnerünkkel, az AMD-vel közösen kifejlesztett GraphicBooster ügyfeleink rugalmasság és teljesítmény iránti igényére reagál. A kompakt és sokoldalú egység méretét meghazudtoló teljesítményre képes."

Az AMILO Sa 3650 noteszgép a külső grafikus megoldás nélkül is kitűnik a piaci tömegből. A fejlett AMD processzortechnológia és a max. 4 GB központi memória mellett a kompakt erőgép integrált draft-n WLAN és Bluetooth 2.0 technológiát, és ATI Radeon HD 3200 alaplapi grafikus vezérlőt is tartalmaz. Akkumulátor-üzemideje max. 4,5 óra. A 13,3 hüvelyk méretű, alig 2,4 kilós AMILO Sa 3650 újradefiniálja a mobilitás fogalmát. Double Layer támogatást nyújtó SATA SuperMulti-Format DVD-írójának, folyadékálló billentyűzetének és sokféle illesztőfelületének (pl. DVI-I, eSATA, USB 2.0, 15-in-1 kártyaolvasó) köszönhetően tökéletes megoldást nyújt a vonzó formaterv és a fejlett technológia kombinációjára vágyó felhasználónak. A praktikus pehelysúlyú noteszgép és az AMILO GraphicBooster is a Fujitsu Siemens Computers új formatervére épül. 

„A GraphicBooster valóban forradalmi megoldás. Hihetetlen sokoldalúságot és skálázhatóságot nyújt, hiszen lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyetlen könnyen hordozható plug-in segítségével akár út közben átálljon a napi számítástechnikai funkcionalitásról a fejlett játékok futtatásához szükséges háromdimenziós csúcsteljesítményre" – nyilatkozta Ian McNaughton, az AMD termék- és platformmarketingért felelős vezetője. „Az ATI Mobility RadeonTM HD 3870 vezérlővel dolgozó GraphicBooster átformálja a mobil grafika világát. A felhasználó nyugodtan választhat vékony és könnyű noteszgépet, hiszen a külső grafikus megoldással bármikor hozzájuthat az asztali játékfuttatáshoz szükséges nagy teljesítményhez, és közben a mobilitásról és a hosszú akkumulátor-üzemidőről sem kell lemondania. Az AMILO Sa 3650 noteszgép és a GraphicBooster valóban korszakalkotó páros."

Az alig 3 kilós, kézitáska-mérete dacára a hagyományos felső kategóriás PC-k teljes grafikus teljesítményét nyújtó duó sokféle felhasználói csoportnak ideális megoldás: a játékok és a LAN-partik kedvelőinek éppúgy, mint az egyetemi munkához noteszgépet, de otthoni feladataikhoz teljes értékű grafikus teljesítményt igénylő építészhallgatóknak, vagy bárki másnak, aki noteszgépénél sem szívesen mond le az asztali PC-k teljesítményéről.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.