2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a Telenornál kapható a Sony Ericsson XperiaTM neo

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52003"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/xperianeo_0.thumbnail.jpg" border="0" width="84" height="100" /></a></span>A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a Telenornál lesz elérhető az érintőképernyős, ergonomikus kialakítású Sony Ericsson Xperia<sup>TM</sup> neo. A környezetbarát eljárással készülő, egyedi megoldásokat ötvöző androidos okostelefon 2011. július 12-től kapható. </p><p> 

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a Telenornál lesz elérhető az érintőképernyős, ergonomikus kialakítású Sony Ericsson XperiaTM neo. A környezetbarát eljárással készülő, egyedi megoldásokat ötvöző androidos okostelefon 2011. július 12-től kapható.

 

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a Telenornál lesz elérhető az érintőképernyős, ergonomikus kialakítású Sony Ericsson XperiaTM neo. A környezetbarát eljárással készülő, egyedi megoldásokat ötvöző androidos okostelefon 2011. július 12-től kapható.

 

A formatervezett XperiaTM neo egyetlen készülékben egyesíti a Sony legsikeresebb, saját fejlesztésű technológiáit. Kevés fénynél is jó minőségű, világos fotók és HD minőségű videók készíthetőek a külön mobiltelefonokra kifejlesztett Exmor RTM technológia segítségével. A felvételek a Mobile BRAVIA® Engine-t használó Reality Displaynek köszönhetően kiváló minőségben, kristálytisztán élvezhetőek, a beépített HDMI csatlakozóval, és az alapcsomagban is megtalálható HDMI kábellel pedig a képeket, kisfilmeket akár TV-re is ki lehet vetíteni.

 A készülék a Sony Greenheart portfóliójának tagja, mérgező festékek felhasználása nélkül, újrahasznosított műanyagból készül. A kevesebb csomagolással, papír útmutató nélkül és energiatakarékos töltővel szállított, kékesfekete színű telefont Okostarifa 600 csomaggal, 2 év tarifahűséggel, 2 év hűségnyilatkozattal 9 990 forintért lehet megvásárolni.

Specifikáció:

  • 8.1 MP-es kamera Sony Exmor R technológiával
  • HD videó rögzítés (720 p)
  • 1 GHz-es processzor
  • 16 millió színű, 3.7" kapacitív TFT érintőképernyő Mobile BRAVIA® Engine-nel
  • 32 GB-ig bővíthető memória
  • Beépített HDMI csatlakozó, HDMI kábel a csomagban
  • Android 2.3 (Gingerbread) operációs rendszer

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.