2022.szeptember.25. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A legfiatalabb hírportál tulajdonos – a világon is egyedülálló

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63701"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_490.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="58" /></a></span>A világon is egyedülálló módon, teljesen egyedül, egy 16 éves fiú szerkeszti az ország új hírportálját, amit március óta több tízezren látogattak meg. Rényi Ádám kommunikációs szakértő szerint Vásárhelyi Dávid a magyar web megkerülhetetlen szereplőjévé válhat.

image1 490.thumbnailA világon is egyedülálló módon, teljesen egyedül, egy 16 éves fiú szerkeszti az ország új hírportálját, amit március óta több tízezren látogattak meg. Rényi Ádám kommunikációs szakértő szerint Vásárhelyi Dávid a magyar web megkerülhetetlen szereplőjévé válhat.

image1 490.thumbnailA világon is egyedülálló módon, teljesen egyedül, egy 16 éves fiú szerkeszti az ország új hírportálját, amit március óta több tízezren látogattak meg. Rényi Ádám kommunikációs szakértő szerint Vásárhelyi Dávid a magyar web megkerülhetetlen szereplőjévé válhat.

Ami furcsa hobbiként indult, mára a szenvedélye lett. Vásárhelyi Dávid még csak 16 éves, de teljesen egyedül ellátja egy hírportál szerkesztőségének feladatait. A napi szerkesztés mellett, videót vág, fotóz vagy sajtótájékoztatón vesz részt.

 

A fiatal fiú 14 éves kora óta foglalkozik hírportálokkal, ami a világon is egyedülálló. A Hír7 ötlete januárban született meg nála és azóta is folyamatos fejlesztésen ment át a hírportál. Jelenleg ő az egyetlen szerkesztője az oldalnak. A Hír7 március 15-én indult a Total Studio weboldalkészítő cég segítségével.

 

A hir7.com esete azt mutatja, hogy vannak műfajok, ahol az ember minél fiatalabb, annál profibb – mondta Rényi Ádám kommunikációs szakértő. Ha Dávid ezzel kezdi tevékenységét az internetes hírportálok piacán, azt hiszem, rövid időn belül a magyar web megkerülhetetlen szereplőjévé válhat – tette hozzá.

 

http://www.hir7.com/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.