Verbatim CompactFlash ProSeries 8GBVerbatim CompactFlash ProSeries 8GB

A Verbatim CompactFlash memóriakártya-sorozatát most a legújabb PRO sorozattal bővíti ki. Az új, nagyteljesítményű kártyák 2, 4, és 8 gigabájtos kapacitással elérhető változatait kifejezetten professzionális felhasználók számára tervezték.

  Verbatim CompactFlash ProSeries 8GBVerbatim CompactFlash ProSeries 8GB

A Verbatim CompactFlash memóriakártya-sorozatát most a legújabb PRO sorozattal bővíti ki. Az új, nagyteljesítményű kártyák 2, 4, és 8 gigabájtos kapacitással elérhető változatait kifejezetten professzionális felhasználók számára tervezték.

Mindezek mellett a Verbatim piacra dobja 8 gigabájtos 6-os besorolású SDHC (Secure Digital High Capacity) memóriakártyáját, illetve a cég bejelentette, hogy 2008 januárjában elérhetővé teszi 6-os besorolású 16 gigabájtos kapacitású SDHC kártyáját és 4 gigabájtos microSDHC kártyáját. 32 gigabájtos SDHC és 8 gigás microSDHC kártyáit a Verbatim 2008 márciusában hozza piaci forgalomba. Új memóriakártyáival a Verbatim a nagy kapacitású és gyors átviteli sebességű memóriakártyák iránti növekvő piaci igénynek igyekszik megfelelni.

Verbatim SDHC Class6 8GBVerbatim SDHC Class6 8GBAz új PRO sorozat CompactFlash kártyái megfelelnek a memóriakártyákkal szemben magas követelményeket támasztó professzionális fotográfusok igényeinek is. Az akár 45 megabájt/másodperces írási és olvasási sebesség a felhasználók számára lehetővé teszi nagymennyiségű képadat egyszerre történő rögzítését, kiolvasását, így támogatja a nagyfelbontású, gyors sorozatképek készítését. A 8 gigás CompactFlash memóriakártya elegendő tárhelyet biztosít akár 2000 különösen magas, 12 ezer megapixel felbontású JPEG formátumú kép, vagy 200 nagy helyigényű RAW formátumban rögzített kép tárolásához is. A kártya elegendő helyet és támogatást biztosít a gyors, akár 6 kép/másodperc sebességű, hosszabb sorozatok – kártyacsere nélkül történő – rögzítéséhez is.

„A Verbatim CompactFlash PRO sorozatát a high-end fotográfusok igényeit szem előtt tartva terveztük meg, így azok megfelelnek a nagyfelbontású digitális kamerák és HD videokamerák előírásainak is. A 45 megabájt/másodperces transzferidő, amely háromszázszoros DVD írási sebességnek felel meg, megfelel a legmagasabb sebességi elvárásoknak és pillanatnyilag a leggyorsabb a piacon" – mondta el Hans Christoph Kaiser a Verbatim EUMEA régis Flash és USB memóriák divíziójának üzletfejlesztési menedzsere.

A Verbatim 8 gigabájtos kapacitású SDHC memóriakártyája immár kereskedelmi forgalomban is elérhető. A kártyák a leggyorsabb 6-os besorolású kategóriát képviselik. Így különösen megfelelnek a professzionális digitális fotográfia elvárásainak, legyen szó akár sorozatfelvételekről, vagy videóról. A 16 gigabájtos, 6-os besorolású SDHC és 8 gigabájtos, 4-es besorolású microSDHC kártyák 2008 januárjától kerülnek a boltokba.

A flashmemóriákra történő gyors írást, és az azokról való gyors kiolvasását könnyíti meg a Verbatim legújabb univerzális kártyaolvasója. „A kártyaolvasónk nemcsak gyors, de teljes egészében támogatja az SDHC szabványt is, amely egyelőre még nem alapkövetelmény a hasonló eszközöknél" – mondta el Kaiser. A könnyű, okos szerkezet megkönnyíti a PC és a beleilleszthető kártyák közti adattovábbítást. Az olvasó öt kártyabemenettel rendelkezik és támogatja hagyományos SD, miniSD, MultiMedia, Reduces Sized MultiMedia, SmartMedia, CompactFlash és Memory Stick and Microdrive szabványokat is.

 Az Verbatim CompactFlash-ek ára:

Compact Flash 2 GB high speed 14,299HUF

Compact Flash 4 GB high speed 30,499HUF

Compact Flash 8 GB high speed 46,499HUF

A hozzáférhető Verbatim SDHC memóriák ára:

SECURE DIGITAL 4GB HIGH CAPACITY (SDHC) 10,399HUF

SECURE DIGITAL 8GB HIGH CAPACITY (SDHC) 20,899HUF

http://www.verbatim-europe.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük