A Lexmark International bejelentette, hogy új generációs A4-es színes lézernyomtatóinak és intelligens többfunkciós készülékeinek teljes termékcsaládja elnyerte a Buyer's Laboratory, Inc. (BLI) „Summer Pick" díjait. A Lexmark A4-es színes lézernyomtatók és többfunkciós készülékek rendkívüli színminőségük, tartósságuk, alacsony bekerülési és fenntartási költségük, sebességük, valamint sokoldalú és könnyen használható formatervezésük miatt részesültek elismerésben.

 

A Lexmark International bejelentette, hogy új generációs A4-es színes lézernyomtatóinak és intelligens többfunkciós készülékeinek teljes termékcsaládja elnyerte a Buyer's Laboratory, Inc. (BLI) „Summer Pick" díjait. A Lexmark A4-es színes lézernyomtatók és többfunkciós készülékek rendkívüli színminőségük, tartósságuk, alacsony bekerülési és fenntartási költségük, sebességük, valamint sokoldalú és könnyen használható formatervezésük miatt részesültek elismerésben.

 

A nyertes modellek a következők:

o        Kiemelkedő színes nyomtató KKV-k számára – Lexmark CS725 sorozat

o        Kiemelkedő színes többfunkciós készülék KKV-k számára – Lexmark CX725 sorozat

o        Kiemelkedő színes többfunkciós készülék nagy munkacsoportok számára – Lexmark CX820 és CX825 sorozat

o        Kiemelkedő színes többfunkciós készülék részlegek számára – Lexmark CX860 sorozat

 

Az említett modellekről itt olvashat bővebben.

 

A felsorolt színes lézernyomtatók a legnagyobb tonerkapacitást kínálják a kategóriájukat és az ágazatot tekintve is élvonalbeli alkatrészeikkel, amelyeknek köszönhetően kevesebb beavatkozást igényelnek, és a Lexmark által a színes nyomtatóknál eddig elért legjobb teljes tulajdonlási költséget (TCO= Total Cost of Ownership) biztosítják. A tabletszerű érintőképernyős kezelőfelület és a rugalmas médiakezelés révén a termékek könnyen használhatók, minimális betanítást igényelnek, és lehetővé teszik az üzletifolyamat-megoldások jövőbeli integrációját.

 

A Pick díjakkal a BLI évente két alkalommal minden kategóriában különleges elismerésben részesít olyan termékeket, amelyek a BLI alapos laboratóriumi tesztjei során a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották. A BLI „Outstanding Achievement" díjaival azokat a termékeket vagy képességeket tüntetik ki, amelyek innováció, hasznosság, energiahatékonyság vagy érték szempontjából kiemelkedőek.

 

A BLI díjai páratlanok olyan tekintetben, hogy nagyjából két hónapig tartó, szigorú laboratóriumi tesztek össztüzén alapulnak. Az értékelésnek része egy átfogó tartóssági vizsgálat, amelynek egy részében minden egyes egységet a gyártó maximális működési ciklusán át üzemeltetnek. A BLI tartóssági tesztje az irodai termékek vizsgálatai között egyedülálló, és így egyedülálló módon minősíti a BLI-t a vásárlók és az informatikai vezetők számára döntő tényező, a megbízhatóság felmérésére.

 

A többi felmért jellemző között szerepel egyebek között az egyszerű használat, a média kezelése, a termelékenység és az érték. A BLI laboratóriumi tesztjeit sikerrel teljesítő valamennyi termék elnyeri a BLI Ajánlott vagy Rendkívül ajánlott pecsétjét és a BLI Megbízhatósági tanúsítványát, a legjobbak pedig versenybe szállhatnak a Pick díjakért. Ennek megfelelően a BLI Pick egy olyan, nehezen elnyerhető díj, amelyre a vásárlók és informatikai vezetők rábízhatják magukat beszerzési döntéseik során.

 

A Buyers Laboratory LLC (BLI) a világ vezető független szolgáltatója analitikai információk és szolgáltatások terén a digitális képalkotó és dokumentumkezelő ágazatban. A vásárlók már több mint 50 éve támaszkodnak a BLI segítségére az egyes termékek erősségeinek és gyengéinek összehasonlításánál és a legjobb beszerzési döntések meghozatalánál, míg az ágazat értékesítési, marketing- és termékszakemberei versenyelőnyt biztosító ismeretekért és értékes útmutatásért fordulnak a BLI-hez termékfejlesztés és versenypozíció kapcsán, illetve értékesítési csatorna és marketingtámogatásért. A BLI web alapú bliQ és Solution Center szolgáltatásainak segítségével világszerte 40 000 szakember készít átfogó összehasonlításokat világszerte több mint 15 000 termék hardver- és szoftvermegoldásairól, beleértve a széleskörű specifikációkat és a BLI páratlan Lab, Solutions and Environmental Test jelentéseinek eredményeit és minősítéseit, ami a BLI amerikai és egyesült királyságbeli laboratóriumaiban hónapokig végzett, szigorúan felügyelt értékelésének eredménye. A mobileszközökön is elérhető szolgáltatásoknak része a BLI tesztjelentéseinek átfogó gyűjteménye, egy képgaléria, a gyártók nehezen fellelhető dokumentációi és értékes eszközök termékek konfigurálásához, valamint a teljes tulajdonlási költség (TCO) és éves energiafogyasztás kiszámításához. A BLI tanácsadást és magánjellegű, bérelhető tesztszolgáltatásokat is kínál, amelyek segítenek a gyártóknak jobb termékek és fogyóeszközök fejlesztésében és értékesítésében.

 

www.buyerslab.com

 

A Lexmark elnyerte az SSON Shared Services & Outsourcing Excellence Award elismerést

 

Magyar szakemberek nemzetközi sikere: A Lexmark budapesti szolgáltató központja elismerésben részesült, mert sikerült jelentős rendszerhatékonyság- fejlesztést elérnie a Lexmark szoftver megoldásainak alkalmazásával

 

A globális technológiában élenjáró Lexmark International, Inc. nyerte el az SSON Shared Services & Outsourcing Excellence Awards ünnepségen a „Legjobb folyamatfejlesztés és innováció" kategóriáért járó díjat. A díjat azok a szolgáltató központok és szolgáltató csapatok kapják, akik az iparági szintnél jobban teljesítenek a közös szolgáltatások és kiszervezések területén. A Lexmark a Dublinban megrendezett Shared Services & Outsourcing Week rendezvény gáláján vehette át a díjat.

 

A Lexmark az elismerést azért kapta, mert az ügyfelek észrevételei alapján sikerült az ügyfélszolgálati tevékenységét jelentősen javítania. A visszajelzések alapján a Customer Setup folyamat kiemelten fontos terület a már a kezdeti fázistól kedvező ügyfélkapcsolatok kialakításához. Mivel a budapesti iroda már számos nemzetközi projektben bizonyította innovatív és integrált szemléletét, ezért ennek a stratégiai fontosságú folyamatnak az újragondolásával a budapesti irodát bízták meg. 

 

A back office feladatokat magába foglaló Customer Setup folyamat elengedhetetlenül fontos a termékrendelések, szolgáltatások és számlázás szempontjából. A Lexmark a teljes munkafolyamatra vonatkozó átfogó felmérést hajtott végre az aktuális folyamat, az átfutási idő, a lehetséges problémák, valamint a késedelmek és hatékonyságbeli hiányosságok meghatározására.

 

A vállalat ezt követően elvégezte a globális munkafolyamatainak és tartalomkezelő eszközeinek kialakítását és működését illető szükséges módosításokat. A folyamat során a Lexmark az automatikus megrendelés-feldolgozást egy integrált SAP megoldás mellett a saját rögzítő megoldása segítségével alakította ki, amely megoldás eredményessége túlszárnyalta az ügyfelek elvárásait.

 

A munkafolyamat és tartalomtár megoldás kidolgozásának köszönhetően a Lexmark csökkentette a teljes Customer Setup folyamathoz szükséges átfutási időt, ezzel nagyban javította az ügyfél-elégedettséget és a hatékonyságot. A technológiai változásokat új funkciók és felelősségi körök formájában szervezeti változások is kísérték. Ezen változások kialakításán több csapat dolgozott közösen az összetett folyamatok lean szemléletnek megfelelő racionalizálása érdekében.

 

A Lexmark az új munkafolyamatoknak köszönhetően jelentős javulást ért el a következő területeken:

o      a Customer Setup folyamat időigénye drasztikusan, mindössze két napra csökkent 

o      jelentős javulás a cash flow kezelés területén

o      18%-os minőségi javulás

o      a folyamatok globális szintű racionalizálása

o      a munkafolyamat automatizálása, az emberi hibák lehetőségének csökkentése

o      a jelentéskészítéssel töltött idő 87%-kal csökkent

o      a globális Customer Setup folyamat 166 országban alakult át

 

 

 

A 100 000 tagot számláló Shared Services & Outsourcing Network (SSON) a világ legnagyobb és legnevesebb közös szolgáltatásokkal és kiszervezéssel foglalkozó szakembereket tömörítő közössége. Az SSON Shared Services & Outsourcing Excellence Awards egy világszerte elismert, évente megrendezésre kerülő, az SS&O kezdeményezésekkel kifejezetten magas nívót felállító SSC-ket és csapatokat kitüntető ágazati díjátadó ünnepség. A jelentkezéseket olyan szakemberek bírálják el, akik számos ágazatban nagy tapasztalattal rendelkeznek, s mindannyian a SSO területén dolgoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük