2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A magyar boltokban is kapható a Soul (U900), a Samsung új 5 megapixeles mobilja

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/12362"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image2.thumbnail_24.jpg" border="0" alt="Samsung Soul (U900)" title="Samsung Soul (U900)" width="67" height="100" /></a><span style="width: 65px" class="caption"><strong>Samsung Soul (U900)</strong></span></span>   <p>A Samsung Electronics bemutatta a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját. Áprilistól, illetve májustól Európa szerte, többek közt Franciaországban, Nagy Britanniában, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon is kapható lesz a Soul.</p><p>

 samsung soul (u900)Samsung Soul (U900)  

A Samsung Electronics bemutatta a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját. Áprilistól, illetve májustól Európa szerte, többek közt Franciaországban, Nagy Britanniában, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon is kapható lesz a Soul.

 samsung soul (u900)Samsung Soul (U900)  

A Samsung Electronics bemutatta a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját. Áprilistól, illetve májustól Európa szerte, többek közt Franciaországban, Nagy Britanniában, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Magyarországon is kapható lesz a Soul.

„A Samsung Soul remek példája annak, hogy a Samsung különös figyelmet fordít a technikai tudással és különleges designal kapcsolatos vásárlói igényekre. Biztosak vagyunk benne, hogy a Soul lesz az egyik legkeresettebb mobilunk a piacon." – mondta Geesung Choi, a Samsung telekommunikációs üzletágának elnöke

A Samsung a Soult, először februárban, a 2008-as GSMA Mobile World Kongresszuson mutatta be Barcelonában, mint az exkluzív Ultra Edition széria folytatását.

A Soul a Samsung egységet teremtő készüléke, amely a vékony külsejével, könnyű súlyával és stílusos megjelenésével minden fontos jellemzőt egy készülékben egyesít. Tökéletes kombinációja a magas tudásnak és kifinomult stílusjegyeknek.

samsung soul (u900)Samsung Soul (U900)

A Samsung Soul 5 megapixeles digitális kameraként és multimédiás eszközként is az egyéni igényeket szolgálja ki. Olyan funkciókkal is rendelkezik a készülék, mint az arcfelismerés, kép stabilizátor és WDR (Wide Dynamic Range), amelyek a manapság divatos digitális kamerák tudását költöztetik a Soul mobilba.

A Magic Touch by DaCPTM segítségével, a navigációs kijelző a felhasználó igényei szerint változik. Ha például a zenelejátszót használjuk, akkor a zenei funkciók jelennek meg, ha viszont a kamera funkciót alkalmazzuk, akkor a kamerára vonatkozó zoom és egyéb gombok világítanak.

Internetezéskor a 7,2 Mbps HSDPA funkció óriási lehetőségeket biztosít a kép és video megosztók, illetve letöltések terén. Az Internet kapcsolatnak köszönhetően, a 3G-nél is gyorsabb sebességgel tölthetünk le zenét a telefonunkra

A Samsung Soul három különböző színben lesz elérhető – „Sterling Steel" (Valódi ezüst), „Soul Gray" (Soul szürke) és „Platinium Silver" (Platinium ezüst). A készülék várható piaci ára 400 euro, Magyarországon 120.000 forint lesz.

Az új készülék televíziós reklámjához a tehetséges énekes és szövegíró, Robin Thicke készítette a zenét. Az első alkotása, a „Magic" április végén, a kampány elindulásakor debütál. A reklám az „Imagination" (Képzelet) címet kapta, amelyet a díjnyertes Vincent Ward rendezett.

http://www.samsungmwc.com/

Műszaki adatok:

Frekvencia

HSDPA (7,2 mbps)  GPRS/EDGE Tri-Band

Kamera

5 Megapixeles kamera

Power LED

Auto Focus

Wide Dynamic Range (WDR), Arc felismerő

Kép stabilizátor, kép szerkesztő

Kijelző

2,2 colos 16M QVGA TFT LCD kijelző

Specifikációk

DRM 2.0 +MDP (WMDRM)

Magic Touch by DaCPTM

Felhasználó által változtatható grafikai felület

FM rádió

Multi-format Audió&Video

Bluetooth Sztereo Headset (A2DP)

Bluetooth 2.0 / USB 2.0

Memória

Belső memória + Micro SD bővíthetőség

Méret

104 X49 X12,9 mm

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.