2024.július.25. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Magyar Telekom is támogatja a MikulásGyárat

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/8229"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image2.thumbnail_5.jpg" border="0" alt="www.mikulasgyar.hu" title="www.mikulasgyar.hu" width="100" height="57" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.mikulasgyar.hu/">www.mikulasgyar.hu</a> </strong></span></span><p>2007. december 7. és 16. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb adománygyűjtő akciója, a Mikulásgyár, amelyet az idei évben a Magyar Telekom is támogat. </p><p>

  www.mikulasgyar.huwww.mikulasgyar.hu

2007. december 7. és 16. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb adománygyűjtő akciója, a Mikulásgyár, amelyet az idei évben a Magyar Telekom is támogat.

  www.mikulasgyar.huwww.mikulasgyar.hu

2007. december 7. és 16. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb adománygyűjtő akciója, a Mikulásgyár, amelyet az idei évben a Magyar Telekom is támogat.

A MikulásGyár egy gigantikus karácsonyi ajándékelosztó központ, mely látványos elemekkel és szórakoztató attrakciókkal fogadja a lakosság ajándékait, és azonnal továbbítja a rászorulóknak a Magyar Vöröskereszt és az UNICEF segítségével. A MikulásGyár hálózat a szokásos budapesti Hősök terei sátoron kívül az alábbi 16 fővárosi és vidéki helyszínen várja a lelkes adományozókat: Csepel Pláza, Duna Pláza, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szolnok, Szombathely, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém, Zalaegerszeg. A szervezők elsősorban tartós élelmiszert, játékot, tisztítószert, könyvet és egyéb ajándékokat várnak.

A Magyar Telekom, amely kiemelkedő társadalmi felelősségvállalásának elismeréseként 2007-ben elnyerte "Az Év Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozója" Díjat és az Üzleti Etikai Díjat, az idei évben először, főtámogatóként járul hozzá a MikulásGyár sikeréhez. Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatója elsősorban a munkatársi körben szervezett adománygyűjtéssel és helyszíni önkéntes munkával segíti a MikulásGyár tevékenységét, de ügyfeleit is arra kéri, hogy minél nagyobb számban juttassák el ajándékaikat a rászorulóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.