www.efott.huwww.efott.hu  

Szerdától 2008 júnlius 16 -tól naponta 9.30 és 15 óra között a Déli pályaudvaron az utazási lehetőségekkel külön EFOTT információs pult működik, a személyszállító vonatok egy része több kocsival közlekedik

www.efott.huwww.efott.hu  

Szerdától 2008 júnlius 16 -tól naponta 9.30 és 15 óra között a Déli pályaudvaron az utazási lehetőségekkel külön EFOTT információs pult működik, a személyszállító vonatok egy része több kocsival közlekedik

A múlt heti balatoni fesztivál után a szerdától Dunaújvárosban megrendezendő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára is kiemelt figyelemmel készül a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.  A rendezvény időtartama alatt július 16-20-ig a Déli pályaudvarról 9:50-kor és 16.10-kor induló vonatok a szokásosnál több kocsival közlekednek, a délutáni vonaton  1. osztályú és kerékpárszállító kocsi is az utasok rendelkezésére áll. Megerősített kocsikkal közlekednek július 17-20-ig a Dunaújvárosból 9:50-kor és 12:00-kor Budapestre induló vonatok is. A zsúfoltság elkerülése érdekében kérjük a résztvevőket, hogy utazásukhoz vegyék igénybe a csúcsidőn kívül közlekedő vonatokat is.

A MÁV-START a fesztivál helyszínén információs pultot működtet, ahol új szolgáltatása, az internetes jegyvásárlás is elérhető lesz, a jegyek átvételére július 19-én szombaton 14-20 óráig lesz lehetőség. Az internetes jegyátvételi automata július 20-án 9-12 óráig a dunaújvárosi vasútállomáson áll majd rendelkezésre, lehetőséget teremtve a fesztiválozóknak, hogy vonatjegyüket bankkártyával is megvásárolhassák, és ezzel elkerüljék a fesztivál utáni elutazáskor a sorbaállást a dunaújvárosi állomáson.

Magyarország legnagyobb hallgatói buliján 9 helyszínen, több mint 300 hazai előadó, rengeteg sportprogram, turisztikai kirándulások, programok várják a résztvevőket július 16-20. között, Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten. A hazai zenei élet kiválóságai vonulnak fel, több mint 300 fellépő, többféle zenei stílus és az igazán nagy nevek mellett fiatal tehetségek. Többek között a Quimby, a Kispál és a Borz, a Republic és a Bikini, a Depresszió és a Tankcsapda sem maradt le a programról, így garantált az igazi fesztiválhangulat.  

A rendezvényről további információ a www.efott.hu  oldalon, a menetrend és internetes jegyvásárlási lehetőség a www.mav-start.hu oldalon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük