A MetLife, Inc. lezárta az Aviva magyarországi leányvállalatának, az Aviva Életbiztosító Zrt.-nek a megvásárlását. A tranzakciót 2012. január 30-án jelentették be.

A MetLife, Inc. lezárta az Aviva magyarországi leányvállalatának, az Aviva Életbiztosító Zrt.-nek a megvásárlását. A tranzakciót 2012. január 30-án jelentették be.

"A MetLife huszonkét éve tevékenykedik Közép Európában és ez egy stratégiailag fontos régió számunkra" – mondta Mr. Michel Khalaf, a MetLife európai, közel-keleti és afrikai divíziójának elnöke. "Nagyszerű növekedési lehetőségnek tartjuk az Aviva Életbiztosító akvizícióját, aminek következtében sikerült megerősíteni jelenlétünket a magyar piacon. A MetLife célja, hogy az ügyfelek számára könnyebben elérhetővé tegye azon pénzügyi megoldásainkat, melynek segítségével megvédhetik életük és értékeik biztonságát. Átfogó, személyre szabott biztosítási és megtakarítási programjainkon és kibővült értékesítési hálózatainkon keresztül magyarországi ügyfeleink számára szélesebb körben nyílik lehetőség, hogy kezükbe vegyék saját jövőjük pénzügyi biztonságát".

Az ügyfélállományon és a társaság termékeinek elérhetőségén keresztül a MetLife a nyolcadik legnagyobb életbiztosítóvá lép elő Magyarországon az élet-és balesetbiztosítási díjbevétel alapján. "Mi a folyamatos magyar növekedésbe fektettünk be" mondta Michel Khalaf.

Eric Clurfain, a közép-európai régió vezetője hozzátette: "Az Aviva Életbiztosító akvizícióját kiváló lehetőségnek tartjuk, mert egyesít két olyan vállalatot, amelyek múltbeli eredményei nagyszerűen kiegészítik egymást.  A két társaság egyesítése kitűnő lehetőséget teremt üzleti tevékenységünk további bővítésére és ezáltal magyarországi ügyfeleink szélesebb körű és magasabb szintű kiszolgálására. Az akvizícióval a MetLife elkötelezte magát a magyar piac iránt és erre mi nagyon büszkék vagyunk." 

www.metlife.com 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük