Argyelán Krisztánál és Vágó Pirosnál is nyerhetnek belépőket a hallgatók. 21 év, több mint 50 millió eladott lemez, hét Juno és négy Billboard Awards elismerés – ez a kanadai Nickelback mérlege, akik szeptember 16-án a Papp László Sportarénában adják 2016-os európai turnéjuk nyolcadik koncertjét.

 

Argyelán Krisztánál és Vágó Pirosnál is nyerhetnek belépőket a hallgatók. 21 év, több mint 50 millió eladott lemez, hét Juno és négy Billboard Awards elismerés – ez a kanadai Nickelback mérlege, akik szeptember 16-án a Papp László Sportarénában adják 2016-os európai turnéjuk nyolcadik koncertjét.

 

A banda tavaly Chad Kroeger betegsége és elhúzódó lábadozása miatt kénytelen volt lemondani a magyar buliját is, de szerencsére az énekes már jobb formában van, mint valaha. A Class FM hallgatói ezen a héten a csapat hazai koncertjére nyerhetnek jegyet, ha játszanak hétfőtől péntekig, 15 és 18 óra között Vágó Pirosnál és Argyelán Krisztánál.

 

A Class Nyár 2016 minden héten a világ legnépszerűbb előadóit viszi közelebb a hallgatókhoz. Ezen a héten a kilencvenes évek közepe óta sikert sikerre halmozó Nickelback Sportarénás koncertjére nyerhetnek jegyet a legszerencsésebbek.

"Nagyon sajnáltam, hogy tavaly nem tudtak jönni és annál jobban örülök, hogy idén bepótolják az elmaradt bulijukat" – kezdte Vágó Piros, aki személyes emlékeket is őriz a kanadai rockerekről. "Amikor várandós voltam Zalánnal, óriási sláger volt a Rockstar, és állandóan hangosan énekelve hallgattam. A gyereknek így már a hasamban is kijutott a jóféle rockzenéből, és ha egy kicsit nagyobb lesz, biztosan élőben is megmutatom neki, hogy nyomják a srácok a színpadon" – mesélte a Class Délután háziasszonya.

 

A Nickelback az egyik legsikeresebb kanadai zenekar, amely több mint 50 millió albumot adott el világszerte. Kilenc Grammy-jelöléssel, tizenkét Juno-díjjal, hat Billboard Music Awards-szal és két American Music Awards elismeréssel büszkélkedhetnek. Tizenkét teltházas turnét nyomtak le egymás után, és több mint nyolcmillió rajongó előtt játszottak.

A kanadai ötcentes érméről elnevezett banda dalszerző-énekese 2002-ben közös dalt készített Santanával, amely azóta Argyelán Kriszta egyik legnagyobb kedvence. "Mindig is nagyon kedveltem a kanadai rockzenét, amelynek a Nickelback minden kétséget kizáróan az egyik legelismertebb képviselője. Az Into the Night-ot pedig különösen kedvelem és bármikor örömmel meghallgatom" – árulta el a piacvezető Class FM műsorvezetője, akinél hétfőn és kedden 15 és 18 óra között lehet jegyeket nyerni a Nickelback Sportarénás koncertjére a Class Délutánban.

 

A Class Nyár 2016 hétről hétre a legnépszerűbb világsztárokat hozza közelebb a hallgatókhoz. A Nickelback mellett a szerencsések olyan előadók hazai bulijaira juthatnak el, mint Jess Glynn, Rihanna, John Newman, Bryan Adams és a Red Hot Chili Peppers.

 

Class Nyár 2016 – Világsztárok nyara a Class FM-en!

 

http://classfm.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük